Thursday, April 17, 2014

Part 1: Misi Menurunkan Berat Badan

Lama, JD senyap, jap timbul, lama tenggelam, timbul balik... Sebenarnya, ada misi yg JD usahakan. Nih nak share nih. Misi apa yer? Ok2, JD bgtau...

Misi menurunkan berat badan... Hahaha... Korang xpercaya? Yer betul, JD bermisi untuk menurunkan berat badan... Alahai, JD ni sebenarnya jenis yg senang sangat nak naik badan. Makan sikit jer, naiknye berganda2, stress makcik... Sebab tu la JD buat keputusan untuk turunkan sikit berat badan JD. Biar BMI nye normal... Itu je...

Bila mula? Apa hasilnya? Berapa berat masa mula2 misi? Ok, kita sambung nanti di Bahagian II.
Sabaq naaaa....

Edisi Kenapa

Assalamualaikum.

Kenapa blog ni lama x update?
Ada beberapa sebab. Antaranya:

1. Xde apa benda nak update. Ye la, JD bukan artis...
2. JD dah terminate internet broadband, so internet thru tablet agak susah nak update blog. Guna komputer office? No, mana boleh...
3. M.A.L.A.S. Penyakit nan satu nih, mmg xde ubat.... Hahaha...

Oke, will try to update, walaupun reader ,mg xdak, akan ku rajinkan diri juga demi mu blog ku... Hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin