Friday, July 13, 2012

A Nite with Faizal Tahir

Fuh3.. Banyaknya habuk... Rumah sapa la nih... Fuh3...

X kisah la cerita nih basi ke tak.. JD nak tulis jugak.. Nak cerita jugak... Hehehe
Lama kan JD x ada entry baru.. Sorry la, JD sebenarnya mcm kesuntukan masa.. sejak JD masuk keje balik nih, blog mmg mcm berabuk j... Ok2, back to basic...

Ceritanya, 1 Julai lepas, JD rasa itu antara hari yg paling best untuk JD... Hehehe... Mana x bestnya... JD dapat sekali lagi pergi menonton showcase BINTANG KEGEMARAN JD iaitu - FAIZAL TAHIR... Kali nih showcase FT berlangsung kt KL Lives, Jalan Sultan Ismail.... Suasana kt sana JAUH la lagi best drpada HRC yg sgt cramped dan penuh dengan asap rokok... Tp kt KL Lives nih, sape nak smoking... SILA KELUAR DR ARENA!!! Hahaha... Suka3...

Perginya JD ke sana dah sah2 la dengan rakan JD yg jugak die-hard fan FT.. Si Pya.... Dan malam tuh kami dihiburkan oleh lagu2 FT... Tapi keisan FT, dia x berapa nak sihat that nite... Dan... Yang paling bermakna... JD berjaya face to face kt belakang pentas dengan bintang kesayangan JD tuh... Lalala.... best... Terjumpa jugak kawan yg kenal masa kt HRC dulu - Si Leen Hassan... Kire kami bertiga neh, die-hard fan FT ler kekdahnya.... 








LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin