Sunday, February 19, 2012

Cerekarama - Jujur Aku Dayus


Hello friend...

Malam ni, setelah habis j menonton Cerekarama - Jujur Aku Dayus (JAD) kt TV3, terus JD terpanggil nak update blog.. JAD tu lakonan Beto Khusairy n Nora Danish sbg teraju utama.
Thumbs Up!
For the first time ever, pertama kali JD GAGAL nak jangka apa berlaku dalam drama nih... Which is bagi JD itu sangatlah HEBAT. Sebelum nih, kebanyakkan drama yg JD tonton (90%) dah bole jangka apa akan jadi. Tapi TIDAK untuk drama JAD...

So, TAHNIAH untuk drama JAD nih...
Jalan cerita? Itu rasanya xperlu JD nak perincikan, cuma satu j komen JD lepas tengok cerita nih...

Jujur dalam komunikasi adalah medium yg SANGAT PENTING...
Kerana, pandangan mata boleh mentafsirkan 1001 telahan... 1001 satu tanggapan... Cuma komunikasi yang jujur mampu meleraikan segala persoalan. Namun, perlu diingat, selagi kita bernama MANUSIA, kesalahan itu tidak akan pernah menjauhi kita, namun itu bukanlah alasan kita boleh terus-terusan melakukan kesalahan.

END

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin