Wednesday, December 28, 2011

Topik Hangat di Hot FM


JD kan skrg tgh bercuti, jadinya pepahi tuh, dr xde buat apa2.. Pasang la radio dengar2 lagu... Selalunya channel pilihan JD adalah Hot FM atau Suria FM... Layan j.. Jnji lagu best2...
Pagi nih, topik pagi do Hot FM membincangkan 'SIAPA ANDA DI ZAMAN PERSEKOLAHAN'
Menarik untuk dibincangkan. Ada yg call bgtau dia budak nerd, ada yg bgtau dia kaki buli, ada yg sms bgtau dia gila pangkat.. Mcm2 lagilah...
Meh nak citer, sape JD pada zaman persekolahan.
Kisahnya...

JD bukan budak glamour ataupun budak bijak dalam kelas mahupun di sekolah. JD dok dalam kelas pandai, tapi selalu dapat nombor corot... Hehehe
JD duduk di sebelah kawan JD yg mmg top student, tapi tempias pandai dia xpernah pon kene kat JD.
Dalam koko(kokorikulum), JD bukan la budak yg aktif, masuk persatuan sbg pelengkap syarat j... Hehehe... BF zaman sekolah??? Hahaha, sudah awak x glamour, jangan harap la nak ada bf zaman sekolah... Dah naik Form 6 la kot baru JD mula glamour dan dikenali ramai (PERASANNYE WAHAI JD!)... Hahaha
KESIMPULANNYA,
Andai jumpa kawan2 lama zaman sekolah rendah, menengah atau form 6... Jenuh la nak explain sape JD nih... Hahaha... Dah sah2 awak bukan popular kan!!!!!
Hahaha...
Tapi jangan xtau, geng2 JD semuanya glamour2 belaka!! Xoxo!!!!

p/s: Memori zaman sekolah salah satu zaman yg sangat best untuk diingati!!! Kawan2 pon semua kool j....


3 comments:

awein said...

tapi jgn lupa hg glemer time keja kilang hahahhaha

Jake Daughter said...

Awein: Itu zaman MELETOP!!! Hahaha

95 (1978) said...

Ieda : yo lahh
hoo hooiii....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin