Friday, September 2, 2011

Entry Raya




Anda mesti kecewa bila baca entry nih... Bukan sbb apa, sebabnya, kalau entry raya mesti u all expect banyak gambar2 raya akan diupload kan???
Sorry... Raya kali nih kamera JD mmg dok senyap2 j dalam henbeg... Xde dikeluarkan langsung... Sabo j ler...
Huhuhu..
Yang ada 3 ketul kt atas tuh... Mujur2 j... Huhuhu

Mcm mana raya JD??? Raya JD meriah la jugak... JD tumpang beraya kt rumah kaka JD kt Sg Buloh... Husband dia kene bertugas musim raya kali nih... Jadinya, x balik kampung ler Cik Kak tuh... Jd pon tompang la beraya kt rumah drg...
JD beraya sampai raya ke 3 j... Raya 1st, JD ke rumah Kakak JD kt Kuang n rumah Abang JD kt LGM.... Ala, area2 Sg Buloh jugak...
Raya ke2, JD x kemana pon..JD just jalan2 pg Mall dgn kakak JD n anak2 drg.. Suka kemain drg... Hehehe...
Raya ke3 plak, JD jengah rumah Abang JD kt Klang.... Beramai2 plak beraya kesana....
So lengkaplah putaran jalan2 raya JD...
Bosan kn??? Tp kira ok la... Kt area lembah Klang nih, JD ada 2 abang dan 2 kakak yang x balik beraya kt kpg... So, kire orait ler kan....

So, raya korang mcm mana????

2 comments:

eqbalzack said...

wahhh, ayunya ieda pakai baju kurung..
abg eq dah start kerja jumaat walaupun takde org kat ofis...dah nak masuk semester baru agak busy sikit. kena mengajar student undergrad....

Jake Daughter said...

Xoxo... Sekali sekala ayu bang... Hahaha... Owhhh kene ngakar undergrad ek??? BTW, semester baru dah nak mula kn??? Selamat menyambung semula tugas bang.... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin