Monday, August 8, 2011

Entry Teruja!



Sumpah ini memang entry teruja...
Korang mungkin rasa ini entry poyo, entry x teruja langsung ataupun entry bole blah..
X kira apa korang kata, JD tetap nak entrykan jugak benda nih...Hehehe
Ala, bukan apa pun... Tp JD la teruja lebih..Almaklumlah..Dah setengah nafas berjuang.... Bila tiba hari meraikannya, tentu la JD teruja kan...
Apa kes???
JD nak konvo dah la....
Bila???
Lambat lagi la.....
Tengok la kt bawah nih....




8 comments:

absolutely emy said...

wahhhhhhhhhhh... tahniah JD..!!
(-_-)y

Jake Daughter said...

TQ Emy...

eqbalzack said...

salam,
finally, sampai juga ieda kat blog abg eq...
nak konvo dah? abg eq happy for you...kena start tempah baju ni ieda...dah pulun bbrp tahun so skrg masanya ieda gembira masa konvo nnt..hehe
selamat berpuasa ieda...

Jake Daughter said...

Abg Eq.. Finally.. Bole go thru blog abg... Alhamdulillah, insyaallah dah bole konvo... Teruja nih nak konvo.. Hehehe... Selamat berpuasa bang...

mremzack said...

tua2 pun gedik nak konvossss..... (padahal aku pun sama) kekekeke

Ati Masrif said...

selamat berkonvo...

make-up cantik2 :)

Jake Daughter said...

MZack: Ek eleh... Aku tau.. Ko dgn aku sama j gediknya nak konvo.. Kan3???

Jake Daughter said...

Ati: Thanks... Kene cari jurumekap kot... Huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin