Sunday, August 7, 2011

Di Masa2 Santai, Apa Korang Buat?


Tajuk entry adalah berbentuk soalan. So, korang jawab sendiri la kan. Meh nak citer. Apa JD buat di waktu2 santai JD. Mari kita bayangkan harinya adalah hari minggu, n sedang bermalas-malasan di atas katil kesayangan... Xoxo... Apa nak buat ek??? Bermalas-malasan di atas katil adalah pilihan JD... Bermalas-malasan sambil bt apa???? Moh kiter check!!!

1. Reading! Atas katil JD penuh dengan buku sebenarnya. Ada beberapa pilihan buku yang JD ada. Ada buku motivasi, jokes, novel (Malay n English) and also buku2 keagamaan. Tengok mood JD hari tuh la... Buku sebenarnya adalah benda WAJIB ada atas katil JD selain bantal n selimut...

2. Browse HP untuk mendail atau mengSMS org2 yg tersenarai dalam HP JD... Ini lg satu keje JD. Sebenarnya time2 mcm ni la waktu yang paling best nak bt benda nih.. Tgh lapang, banyak idea nak dibualkan... Kool apa...

3. Layan internet! Nih pon salah satu aktiviti JD ketika berada dia atas katil kesayangan.. Hehehe (sedang buat benda nih pon skrg). Update blog, chat dgn kawan2, browse FB... Xoxoxo!!!

4. Berangan! This is one of the best.... Come on... Jangan cakap korang x buat benda nih yer... Menipu la tuh.... Hahaha... This is the best part sebenarnya... Korang bole brangan nak jadi apa saja..Adiwira? Xde masalah. Jutawan? Pon xde masalah. Aktress terkenal? Itu pon xde masalah... beranganlah jadi apa yg korang nak jadi.

Emmm. korang plak... kalau masa2 santai apa korang buat????


2 comments:

Nee said...

1- layan tv.
2- kalo tv takde cta best, layan internet.
3- jika smua di atas jua takde.... Zzzzzz...

kalau rajin bolehlah buat weeding.. buang barang2 lama then imbau kenangan smbil senyum sorang2 macam orang gile..co00l..

Jake Daughter said...

Nano: Sgt kool... Hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin