Wednesday, June 29, 2011

Kelas Bahasa - Dah Nak Habis


JD kan masih dalam mood study...
Jadinya, maafkanlah dia... Hahaha
Berlanjutan dari kes tuh...
Dia dah mendaftar untuk kelas Bahasa Inggeris. Kursus dianjurkan oleh Kolej Komuniti Hulu Langat...
Kolej nih sangat dekat dgn rumah JD.... Jerit pon dengar, gitulah perumpamaannya bertapa dekat kolej tuh dgn rumah JD...
Kenapa register course tuh??
Sebabnya BI JD sangat lah 'tinggi levelnya', sbb tuh kene masuk kelas semula, nak rendahkan sket levelnya...
Ini kursus pendek j, cuma 8 kelas dengan tiap2 kelas cuma 4 jam setengah. Dan yurannya? Cuma RM10 jer... Murah kn?? Sangat murah...
Masa memula masuk kelas nih, dok tertanya2 bila la nak habis... Sedar2 minggu depan merupakan minggu akhir. Dua kelas j lagi... Pastuh dah boleh grad.... Xoxo... Memang short sungguh kursus nih...
Tapi tkpelah, dapat jugak JD tambah ilmu dalam diri...


p/s: Skrg JD speaking memanjang j.... Dah x pandai dah cakap Melayu.... Huwaaaaa... Nak nanges dgn statement nih.... Huhuhu

7 comments:

Farah Hanani said...

serius? saya pun skg tgh sibuk carik apa2 yg boleh dibelajar. rasa hidup sgt ksong walau dah kerja.

Jake Daughter said...

Nano: Serius ler... Saje mengisi masa lapang.. Kelas memasak pon ada... Hehehe. Pilih saja mau yg mana...

absolutely emy said...

bagus2.. aku pun baru lepas abis kelas english spekang.. berzarah ler aku cakap omputeh.. hahaha.. kunun jer kan aku nih..

Jake Daughter said...

Xoxo.. sama la kita.. Aku masuk kelas nih.. Tgk xde peningkatan pon.. Hahaha

Ann Ishak said...

salam JD...macam menarik pulak kelas bahasa inggeris tu, dahlah fee murah sangat. still terbuka lagi ker kelas tu, berminat pulak saya

Jake Daughter said...

Ann: Kelas dah habis ler... Tp itu hr dengar2 mcm nak bt lg... Kalau berminat, boleh la call Kolej Komuniti Hulu Langat untuk dapatkan info...

Anonymous said...

Salam

Ade tak perkhidmatan bas ke kolej komuniti hulu langat dari pada bandar kajang?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin