Friday, April 1, 2011

Sesekali Berpesan... Ok JD Akan Ingat Selalu!!!



p/s: Mcm kucing tuh la kot muka JD sekarang.... Hahaha....Suke3..




Dalam JD dok pening2 nih... Pening apa?? Pening la, pening nak siapkan semua assgmnt, nak baca buku, nak sit for exam...
Pening ooo... Awat x pening...

Tapi alhamdulillah, ada insan yang sudi jadi tongkat memapah JD...
Sudi sejukkan resah gelisah JD dengan kata2 semangat..
Semangat yang penuh dengan kasih sayang...
Ehhh, jangan ada yang berkecil hati yer... JD hargai semua tiupan semangat dari anda yang lain juga.... Rakan taulan, sahabat handai.. Dan juga KELUARGA TERCINTA....
TERIMA KASIH SEMUA...
Tapi yang satu ini, ada sedikit perbezaan...
Argghhh.. Susah mahu diterangkan... Abaikan ajerlah....

Jadinya.... JD pon mengadu la resah gelisah JD nih... Cerita la perit jerih nak tamatkan semuanya...
Lalu, dia yang selalu jadi penawar...
Bagi pesanan dan ingatan nih kat JD...
Pesan beliau...

JD kene rasa bertuah... Kena rasa bangga... Kena rasa bersyukur...
Sebab apa???
Jom kita tengok sebab apa...

1. JD kena rasa bertuah sbb, dalam ramai2 calon yang mohon untuk sambung study.... JD tersenarai dalam calon yang berjaya.... Harus dibanggakan bukan??
2. JD kena rasa bertuah sebab, dalam adik beradik JD yang ramai... JD sorang j yang dapat sambung study ke peringkat master... Bukankah itu sesuatu yang JD harus banggakan?
3. JD kena rasa bertuah sebab, JD datang dr sekolah yang agak pendalaman, SMK TAT BENG, Sg Nyiur... X ramai pelajar sekolah tu yg dapat sambung belajar ke peringkat yg tertinggi...
4. JD kena rasa bangga sebab, untuk batch 91-95 SMKTB, JD antara yang dapat sambung belajar ke peringkat yang paling tinggi (master)... Dari batch tuh, x ramai yg dapat pluang mcm JD... Bangga kan???

Dan yang akhir sekali... nih yg paling buat JD rasa tersentuh hati... Rasa mcm my spirit tetiba melonjak jadi 300%...

5. JD kena rasa bertuah, rasa bangga, rasa syukur... Sbb JD punya kekasih hati yang sentiasa akan menyokong JD 100% untuk apa jua yg JD lakukan selagi ianya tidak menyalahi agama dan undang2 negara....Walaupun kekasih JD nun jauh dari mata, tapi ingatlah bahawa JD akan selalu ada dalam ingatan dia...

Emmmm... Mendalamnya pesanan... Tertusuk sampai ke jantung...
Ok... Semangat3... Mindset dah ok balik.... Go JD go!!!

Dia selalu begitu... Dia selalu ada...
TERIMA KASIH DAUN KELADI.....

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin