Thursday, March 10, 2011

DIVAkah Aku???


Kelakar... Ngeri.. Semua ada...
Tengok tajuk pon dah sengal kan... Kalau korang rasa malas nak layan... Xyah baca entry nih... Agak keji kekdahnya... Hahaha

Kisahnya,
JD terima satu friend request kt FB... Namanya??? Biarlah rahsia... (sebenarnya JD dah lupa apa nama yang dipakai oleh makhluk Allah nih).. Yang kompomnya, MELAYU la kot.. Sbb lancar j menulis in bahasa... Biar saja Jd namakan dia Mr A.
Kisahnya, Mr A nih tetiba request friend kt FB... JD belek2 la dulu siapa orangnya.... Udah dibelek2.. Ternyata JD tidak mengenali dia....
So JD abaikan j la friend request dr Mr A nih.... Yelah.. Kawan2 yang ada pon kekadang kita x terlayan kan... Ada sesetengah kawna kita tuh, dah berapa lama x jenguk acc fb drg... Ni kan plak yang kita x kenal kan... kan ke susah.. Dah la mutual friend pon xde... Nampak sangat la kami saling x mengenali...

Udahnya, baru2 nih.. Mr A pm kt inbox JD... Kisahnya, dia marah2 sbb JD x accept his friend request... Siap tulis lagi kt inbox tuh.. lebih kurang gini la ayatnya...

"Susah sangat k nak accept my friend request.. Just nak be friend j... Jangan la bersikap DIVA sangat, pilih2 siapa yang nak di add atau tidak sebagai rakan.."

Gitu ler lebih kurang ayatnya... Yang JD x tahan tuh.. Ada perkataan DIVA dowhh... Dia claim JD fefeling DIVA sbb tapis2 sape yg JD nak add atau x... Hahaha
X sangka, JD yang bukan artis nih pon terkena tempias DIVA.. Hai l nasib badan...

To Mr A... Pendekatan anda untuk menjadi rakan saya.... Dan cara anda menegur saya kt inbox saya.. Lagi la menguatkan reason... KENAPA SAYA X ACCEPT UR FRIEND REQUEST!!!
So, persoalannya..


DIVAKAH AKU???



2 comments:

absolutely emy said...

hahahaha.. anda sangat 'DIVA'.

aku pun tapis juga klu nak accept friend dalam fb.. just berhati2 bukan nak berlagak DIVA...

Jake Daughter said...

Emy: Tu la pasal... Xkan semua main accept j.. Agak2 la....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin