Monday, January 31, 2011

Xde Kena Mengena.. Ke Ada, Tp JD yang Tak Perasan???


Hahaha...
Memula sekali JD nak gelak lah... Bukan apa..Lepas korang baca entry nih.. Mesti korang gelak...

Kisahnya..
Tadi pg tailor.. Konon nak tempah baju baru...
Almaklumlah.. X lama lagi JD dah nak masuk opis balik...
Tu yg pulun sakan tempah baju baru tuh
Nak2 plak baju2 kurung JD dah out of date la...
Lagipun JD ada empat helai kain pasang yang blom tempah...
Huhuhu..

Kisahnya... Sampai2 j kedai yang JD maksudkan...
Tutup la plak...
JD call la... Nak kan kepastian, kenapa kedai tutup... Nak kata awal lagi.. Jam dah nak pukul 3 petang...
Bila phone diangkat, JD tanya la... Kenapa kedai tutup...
U all rasa apa jawapan adik nih???

"Sorry la kak... Kedai x bukak hari nih... Hujan..."

Hahaha...
Relevan x alasan yg diberi???
Hentam j la dik oiii...
Janji bahagia...

Sudahnya, plan JD nak hantar baju hari nih terbatal la...
Besok plak la JD pg jenguk2...
Kot2 ada rezeki JD nak tempah baju baru....



2 comments:

awein said...

mai tempah ngan aku ..ada berani?? aku tgh gatai nk belajaq menjahit nih...nnt nk buat majlis apa2 mai la order chese tart ngan aku yer...

Jake Daughter said...

Amboi... Sakannya... Masak.. Menjahit... Pasnih apa lg?? Hebat la kawan aku nih... Tabik spring aku kt hang...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin