Wednesday, August 25, 2010

Dah 15 Hari Dah...Alhamdulillah

Alhamdulillah... Dah masuk hari ke-15 umat islam berpuasa...
dan puasa aku..Xyah tanya ek..Selagi namanya perempuan yang sihat walafiat dan blom menopous...
Kompom x cukup punya puasa aku...So jangan dipertikaikan ek...
hahaha

Tinggal 15 hari j lagi umat islam berpuasa..lepas tuh raya akan menyusul...Sini aku xnak sebut pasal assignment yg melungguk...
Meluat la....
Aku nak citer sal bende2 yang happy j...

2 hari lepas aku ke PKNS Bangi... Bertujuan...
Beli tudung bawal... (sbb my Dr Who lebih suka melihat aku memakai tudung bawal... So x salah kan aku membuat dia gembira...aku pon happy bila dia happy...Lgpun bende bukan susah pon...Tudung j...lain la kene panjat gunung k nak bt dia happy....Itu berat la jugak aku nak tunaikan)
Selain daripada nak beli tudung...Aku nak mencari sesuatu untuk Dr Who...Dah jumpa dah.... Tp blom beli..Sbb apa?? Sbb x sure dia perlu k x bende tuh... So kene confirm dulu baru beli...
Dan yang ke-3..
Misi ini adalah misi yg paling penting sekali...Hahaha...
Aku nak mencari sejenis biskut raya yang mana masa aku nak tempah dr kpg..org tuh dah x buat...Sedih ooo...Sbb tuh biskut raya kegemaran aku bt masa skrg nih...hehehe
Aku xtau apa tajuk biskut raya tuh..Tp mmg aku ske...
Cari punya cari...Pusing punya pusing...
Akhirnya....KUTEMUI DIA....
Beli sebekas untuk rasa...Klu ok...Aku akan angkut berbekas2....
Hehehe

Di bawah ni adalah rupa biskut yang aku maksudkan tuh...
Giler besttttttt


2 comments:

@cu SaYaNg said...

da..!!!!!!

awat la feveret kita nie sama ja wei...tu biskut yg campoq dgn oat tu kan pastu di gaul dgn susu tepung kan????

if biskut yg sama,mean tu jugak la biskut feveret aku...kakak aku mmg tiap2 thn buat utk aku...

Jake Daughter said...

Pya: Haaaa la...Biskut tu la...Peberet tuh..Sedap giler..Ada oat...Pastuh salut dgn SUSU TEPUNG.... Gila babas besss....

Owwwhhh...Selera kita sama lg??? Sehati sejiwa la tuh...Hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin