Wednesday, August 25, 2010

Bulat Sangat Ke???


Itu soalannya....
Aku ske pakai tudung yang dinamakan Tudung Syria nih...
Agak selesa masa aku mencubanya....
Mintak pendapat orang sekeliling dan insan terdekat dgn diri ini
Kebanyakkannya... Komen positif yg aku terima...
Alhamdulillah...
Komen dr Dr. Who: Dr Who kata..'Yang..awat bulat sgt.."
Dia x kata buruk..So ok la kan....
Tapi dia x puji cantik pon...
Hahaha
Tkpe2..Aku tau dia jujur....
Dan aku suka kejujuran itu...Lawa cakap lawa...Buruk cakap buruk...
Mudah kn???




6 comments:

Linda said...

Aku pun berkenan nk pkai tudung mcm tu tp.. disbbkan bentuk muka aku yg x brp sesuai utk tudung mcm tu.. so aku t'paksa btalkan niat.. bkn sume org blh pkai tudung tu.. klu x kena pd rupa nnt x cun.. hhuhuhu

Jake Daughter said...

Linda: Itu ler pasal...Aku pon tingin..Emm..nak lepas teringin..nak kene beli jugak la sehelai dua...

Cik Bucken said...

x bulat pon..ok je ^_^

Jake Daughter said...

Cik Bucken: Ek?? Emmmm...Nak pakai lah nnti...

Lady Giggle said...

girls, ade tips untuk mengelakkan dari muka kelihatan bulat.

1- inner yg uols beli tu kene la besar.

or,

2- if inner yg uols berkenan tu kecik, sila tetas smpai tengah dah jahit mati. so dat bila uols pakai, tak la kepet macam karipap kat dahi..then only bule dpt bentuk yg bujur.

wearing this syria tak susah dan tak huduh.. cantik je...tapi kene tahu cara pakai.

Jake Daughter said...

GGal: Thanks laling....Membantu sgt2 ur info nih....Hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin