Tuesday, June 15, 2010

Pesanan Dari Seorang Abang..... Kurasakan Something

X ingat sebenarnya... Sejak bila aku follow blog nih..
Memula aku followsbb aku ske tgk gambar2 dalam blog nih yg cantik2...
Giler cantik....
Gambar2 dia mcm pro j...

KURASAKAN SOMETHING nama blognya
Lelama...Bila communicate dgn tuan punya blog nih...
Mcm kool plak...
He look like mcm abang2 tau...
Ske kasik support untuk adik2 yg MALAS mcm aku nih...

Tapi tadi...
Bila baca reply dia dari salah satu komen aku...
Tersentuh plak hati..
Insaf kejap


Ini yang beliau tulis:
Ingat pesan Abg Eq...
Kalau kita susah...... Ramaiiiiii lagi kat luar sana susah...

So Abg Eq.. Thanks sbb sudi kasi nasihat kt budak malas nih...Huhuhu
Sesaper yg nak kenal...
Ni la Tuan Punya Blog KURASAKAN SOMETHING tuh...
Hensem x????? Hehehe






P/S: Abg Eq..Ampunnnn.... Curi gambar dr blog tanpa izin....Huhuhu... Abg ampunkan Ieda kn???


4 comments:

eqbalzack said...

hehe...thank you ieda....
abg eq mmg mcm abang2 pun...nov this year dah 36...
abg eq nasihat utk diri abg eq juga...jgn lupa diri dgn apa yg ada skrg ni...

kalau nak mintak tolong pasal study tu, boleh la abg eq tolong sket2...

gud luck ok...study kena maintain....

Jake Daughter said...

Abg Eq...
Entry nih dedikasi khas untuk abg eq tau....Hehehe
36?? Muda lg la....Hehehe
Takpe2.... Nnti2 Idea rasa down j dgn study...Ada dah tempat nak ngadu...huhuhu

hmy_bcuk said...

wehh Ieda... bile skali pandang abg eq ko tu mmg cam norman hakim..
kuikuikui..
tp mmg betul arr,,kita jgn slalu pk kita je yg susah..melambak lg yg menderita kat luar cam aku nih....;p

Jake Daughter said...

HMY..
Betol3...
Ko menderita sal apa plak...Huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin