Wednesday, June 9, 2010

Komuter Jahat!!!


Hari nih... Pilihan destinasi untuk merayap adalah Mid Valley....
So kalau ke Mid Valley tuh....
Paham2 j la kan... Nak drive mmg tidak la... Sbb paking kt sana mmg menyakitkan hati....
Asyik penuhhhhhhhhhh j
So aku n Sis Aida (my frenz) ambik keputusan untuk naik kenderaan awam..
Diulangi yer.. KENDERAAN AWAM!!
Dan udah tentunya pilihan kami adalah KTM KOMUTER

Masa pergi... Ok la...
Xde masalah...
Kisahnya.....
Masa nak balik....

Hujan dah mula turun....
Siap ada petir2 n guruh....
Hati aku dah x sedap nih...

Rupanya...
SAH!! Mmg ada masalah...
Rupanya stesen KL xde letrik...
Jadinya... Stuck la kami kt Stesen Mid Valley tuh...

Dah tuh...Pikir punya pikir...
Kami naik teksi ke Salak Selatan n tunggu komuter kt sana....
Katanya... Kt sana komuter ok...
Komuter dr Seremban sampai sana j...
Then akan patah balik ke Seremban balik....

Korang tau....
Nak makan 2 jam jugak la menunggu komuter tuh
Baru la sampai...
Mujur dapat naik....
Kisahnya....
Komuter yg sampai bukan dr Seremban....
Dtg dr KL jugak...
So no point la aku gigih naik teksi ke Salak Selatan....

So kesimpulannya kt sini.....
KTM JAHAT!!!
Sian kt pengguna....
TERANIAYA!!!!
Huhuhu




2 comments:

abdul karim said...

baru ni naik komuter dari Tasik Selatan , nak balik ke bangi la..

semua ok, dari mula tunggu sampai la turun..

lepas turun baru perasan... aku dok kat (berdiri aja pun) koc untuk wanita..

nk buat mcm mana, semua org dari KL pun duduk bercampur aduk.. tentu la aku yg naik kat tasik selatan ni tak perasan ada koc wanita..

next time tahu la.. koc tengah untuk wanita ..(agaknya kat KTM KL pun tak ada sapa peduli)

Jake Daughter said...

Oit...Ada k x pasan...Terang2 kt setiap stesen ada tulis..KOC TENGAH ADALAH KOC WANITA.... Huhuhu..
Sabo j ler aku......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin