Tuesday, May 18, 2010

Yang Pertama dan Ketiga.. Ketiga????

Semalam masa ke Alamanda....Singgah MPH jap...
Biasa la kan...
AKu kalau masuk MPH...
Mesti bawak balik sesuatu..
Kali nih aku beli Novel....
Malas nak beli buku motivasi...
Sbb buku2 motivasi yg aku beli sblm nih pon blom habis baca...

Memula pilih Novel Adam dan Hawa...
Dah habis baca pon....
Hehehe....Bestttt

Novel kedua...
Yang menariknya....
Novel nih aku dah beli masuk kali yang ke-3...
Kisahnya....
Yg 1st..Anak buah aku rembat....
Then aku beli lagi....
Pastuh kisahnya..... Officemate pinjam...Sampai la aku x dapat balik novel aku tuh....
Ada la dekat 5 tahun dah org tuh pinjam...
Sampai aku pon dah naik lupa...
Which one personnya

Dan semalam...
Aku beli novel nih untuk kali yg ke-3...
Cover pon dah lain
Dah berwajah baru....
Huhuhu...
Novel nih bestttttt
Sbb tuh aku sanggup beli untuk kali ke-3...
Hehehe

4 comments:

Linda said...

aku x minat sgt aisya sofea nih.. sbb skali t'kena maleh nk bli lg. disbbkan dh 2 org kata best (ko n ami) so aku kena try blk bli novel karya dia nih...

Jake's Daughter said...

X semua aku beli.... ada la bape buah yg dis tulis....So far...yg aku beli besttttt

@cu SaYaNg said...

aku sangat suka KAU UNTUKKU tu...
x jemu ulang baca...

Jake's Daughter said...

Pya...Kan3...Tu pasal aku sanggup beli sampai 3 kali...Huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin