Sunday, April 18, 2010

Kenapa Susah Sangat


Hari nih aku habiskan lebih separuh daripada waktu sinag aku untuk study....
Study sangat la.... Sbb Selasa nih aku ada exam...
Menghadapi paper akhir semester nih bt aku pening...

Sebenarnya bukan sekali...Sebelum2 nih pon....
Aku nih sebenarnya x termasuk dalam GOLONGAN PINTAR...
Mungkin sebab tu la aku selalu x masuk ajar...Maksud x masuk ajar bukannya aku kurang ajar...Tapi x pick up apa yg pensyarah ajar....Teruknya aku nih

Belek2 nota...Masih bole bertahan...Ada jugak la yg melekat kt kepala otak....Bila selak j buku Working Knowledge by Davenport n Prusak nih....Aku mula la blur....Almaklumlah...Pakai bahasa omputih dah satu hal...Aku nih ngeri sket kalau bahasa PENJAJAH nih....Almaklumlahhhh....Orang kampung....

Aku kesian kt diri aku sendiri....
Kenapala aku nih susah sangat nak catch up apa yg aku study....Huhuhu..Susah sangat k?? Macam aku ckp td..Aku nih tergolong dalam golongan yang x berapa nak BIJAK...Sbb tu la bg aku ianya sangat la susah...Huhuhu

Apa pun...Aku akan tetap redah Selasa nih untuk habiskan exam untuk semester nih...
Ya Allah Ya Tuhanku....
Berkatilah hambaMu ini....
Permudahkanlah diriku ketika menghadai peperiksaan nanti....
Amin


P/S: Kengkawan...Doakan aku yer....

3 comments:

@cu SaYaNg said...

aku nie lak jenis cepat menangkap dlm kelas tp nk study malas..hehehe

apa2 pun good luck ya sayang ;-)

Linda said...

baca doa penerang ati sblum study..

Jake's Daughter said...

Pya: Tq darling....Muah3...

Linda: Tq3....


Thnaks kawan2 atas doa kalian...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin