Monday, April 19, 2010

Dah Berapa Lama Ntah

Cerita hari nih...
Cerita pasal bibir..
Pagi tadi bangun dari tido...Aku rasa bibir kering j....
Then bila aku usik2 n tarik bahagian yang keirng tuh...
My lips mula berdarah...
Bole tahan pedih... Apasal bende nih jadi..Aku pon x sure...
Panas kot..

Sebut pasal bibir..Sebenarnya aku sendiri dh lost count....Dah lost memory..Bila la last aku pakai gincu...
Krang mesti terkejut kan?? Tapi tu la hakikatnya...Aku mmg dah lama x pakai lipstick...
Jap aku nak recall...Tahun 2006 atau 2007 kot rasanya...
That was the last time aku kenakan gincu...So after that... TIDAK LAGI.

Kenapa?
Aku sebenarnya xde jawapan untuk persoalan kenapa aku x pakai lipstick....Well...Aku pg keje k...Jalan2 k....Aku cuma pakai lip gloss/ lip balm j....
Simple kan?? Jimat duit aku....Hehehe...Xyah beli lipstick...
Emmm...Tp bibir awak x cantik la kalau x pakai lipstick....
Apa ada hal???? Jnji bahagia kan....
Lipstick tuh apa la sangat....
Hehehe





Lipstick kegemaran aku suatu ketika dulu....Maybelline
Pilihan aku ketika ini...Pelembap bibir aka lip balm/ lip gloss.... Simple j....


p/s: Sila pastikan bibir anda sihat...

4 comments:

@cu SaYaNg said...

eh...citarasa kita sama la...
aku pun suka maybelline tapi dh lama x beli lipstik sbb la nie aku pakai lip ice sheer color tu...

Jake's Daughter said...

Keh3...Sama la plakkkk.....

Farah Hanani said...

samalah kita..xpakai sangat...

Jake's Daughter said...

Nany: Betoi k?? Wahhh...Bole geng kan???

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin