Friday, March 26, 2010

Kehantuan Duit


Well....
Bila sebut pasal duit... Mak aiii...Mcm2 ada dalam kepala otak....
Kalau banyak duit, nak beli itu...
Nak beli ini....
Kalau banyak duit, nak buat itu...
Nak buat ini....
Kalau xdak duit??
Mcm mana plak???
Stress....Tension....Mcm2 lagik....
Sebab duit jugak la ada yang sampai MATI KENE BUNUH...
Sebab duit jugak la ramai yang mula bersaudara dgn ALONG...
Hai la duit..
Mmg berhantu...

Bagi aku....
Duit adalah satu KEPERLUAN....
Kalau xde duit.... Tolong bgtau aku mcm mana nak hidup dalam zaman 'duit' skrg nih???
Tell me...
Ada yang bg statement...'Saya x pandang harta...'... 'Saya cintakan dia bukan kerana wang...'
Komen aku untuk statement diatas...SUDAH2 LA MENIPU DIRI SENDIRI DAN ORANG DI SEKELILINGMU....
SUDAH2 la bagi statement yg bt tekak aku geli.... Statement yang buat aku rasa nak muntah..Dan statement yg aku boleh katakan sebgai BERPURA-PURA!!!!!
Sudah2 la tuh menipu.....

Sebut pasal duit....
Mcm mana nak carik duit banyak2 ek???

Friday, March 19, 2010

Mood Balik Kampung

Subuh nih aku balik kampung lagi....
Nak meraikan perkahwinan sepupu aku...
Nanti aku upload gambar ek...
Insyaallah...

Untuk Fazatul Aziha n Rosli
Selamat Pengantin Baru
Tahniah...

Kesian...

Kesian blog aku nih...Tersadai....
Huhuhu
Nak bt mcm mana....
No idea la nak update...
Emmm
By d way....Blog nih bukan popular pon kan n people waiting for update..hehehe
Tapi aku sayang blog nih...
Sayang sangat2..
Lama aku usahakan untuk wujudkan blog nih
So yang pasti
Blog nih xkan berkubur mcm tuh j
Akan ada update cuma x kerap j kot....
Huhuhu....

Tuesday, March 2, 2010

Dah Mac...

Cepatnya masa berlalu...Dah masuk Mac...
Ish3....
Lagi 5 bulan j Ramadan dah menjelma....
Cepatnya....
Apa yang dah aku gapai dalam 2010 ni???
Emmm...
Masih blom kelihatan...
Apa ya.....





LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin