Sunday, February 28, 2010

Teater ANTARA

Semalam (27 Februari 2010).. AKu berkesempatan menonton teater ANTARA di Istana Budaya. Teater nih sempena Maulisur Rasul... Garapan Erma Fatima....Menarik....Sebenarnya bagi aku..Sesebuah naskah tu bagi aku akan menjadi cukup kuat dengan adanya sentuhan pelakon yang hebat..Yang berbakat dan mampu membawa watak.

So Antara sebenarnya adalah sebuah teater muzikal, ada nyanyian dan lakonan....Menarik...
Sebenarnya aku x sedar pon pasal teater nih..Sampai la aku menonton MHI yang dah menjemput pelakon2 teater Antara nih untuk ditemuramah....Tgk kepada pelakonnya, aku jadi teringin nak tgk...Nak2 plak karya Kak Erma...Emmmm...
Walaupun si hero nih keluar sebabak j...Aku ttp rasa nak tgk...Hahaha

Finally, semalam lepas menonton, aku TABIK SPRING pada si Azhan Rani....Pelakon yg membawa watak IBLIS dengan jayanya.....Kita jadi menyukainya...
Mungkin sebegitulah selama ini iblis laknatullah mendekati kita manusia....
Tahniah Azhan....

Oppsss...Aku belum sebut kan sape pelakon sebabak dalam teater nih yg aku maksudkan tuh....
Tkpelah...Korang scroll j ke bawah entry nih..Korang akan tau sape yg aku maksudkan tuh.....

@

@

@

@

@

@

@

@

Papan Iklan untuk Teater ANTARA..So u all tau la kan sape pelakon yg aku maksudkan tuh...Hehehe...Fahrin....


FA bg respon yg baik kepada kamera kecilku..... Hehehehe


Azhan Rani...Pembawa watak Iblis yg sangat menjadi2...Tetiba sedar akan KEJAHATAN iblis itu sendiri!!!!
Harap azhan x terbawak2 watak jahat tuh dalam dunia reality...Babap nnti...U Go Azhan!!!!!


Aku akhiri entry nih dengan my favourite foto
ME with FAHRIN AHMAD....





3 comments:

RunWitMe said...

Check out the pictures and a song from ANTARA here.

http://runwitme.blogspot.com/2010/02/muzikal-antara-photo-tribute.html

abdul karim said...

ada dvd copy ..hehehh... mcm citer wayang lak...

Jake's Daughter said...

RunWithMe
Already check...Nice photo...

Karim
Wah3...Ingat citer panggung k???

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin