Sunday, February 28, 2010

Teater ANTARA

Semalam (27 Februari 2010).. AKu berkesempatan menonton teater ANTARA di Istana Budaya. Teater nih sempena Maulisur Rasul... Garapan Erma Fatima....Menarik....Sebenarnya bagi aku..Sesebuah naskah tu bagi aku akan menjadi cukup kuat dengan adanya sentuhan pelakon yang hebat..Yang berbakat dan mampu membawa watak.

So Antara sebenarnya adalah sebuah teater muzikal, ada nyanyian dan lakonan....Menarik...
Sebenarnya aku x sedar pon pasal teater nih..Sampai la aku menonton MHI yang dah menjemput pelakon2 teater Antara nih untuk ditemuramah....Tgk kepada pelakonnya, aku jadi teringin nak tgk...Nak2 plak karya Kak Erma...Emmmm...
Walaupun si hero nih keluar sebabak j...Aku ttp rasa nak tgk...Hahaha

Finally, semalam lepas menonton, aku TABIK SPRING pada si Azhan Rani....Pelakon yg membawa watak IBLIS dengan jayanya.....Kita jadi menyukainya...
Mungkin sebegitulah selama ini iblis laknatullah mendekati kita manusia....
Tahniah Azhan....

Oppsss...Aku belum sebut kan sape pelakon sebabak dalam teater nih yg aku maksudkan tuh....
Tkpelah...Korang scroll j ke bawah entry nih..Korang akan tau sape yg aku maksudkan tuh.....

@

@

@

@

@

@

@

@

Papan Iklan untuk Teater ANTARA..So u all tau la kan sape pelakon yg aku maksudkan tuh...Hehehe...Fahrin....


FA bg respon yg baik kepada kamera kecilku..... Hehehehe


Azhan Rani...Pembawa watak Iblis yg sangat menjadi2...Tetiba sedar akan KEJAHATAN iblis itu sendiri!!!!
Harap azhan x terbawak2 watak jahat tuh dalam dunia reality...Babap nnti...U Go Azhan!!!!!


Aku akhiri entry nih dengan my favourite foto
ME with FAHRIN AHMAD....





Friday, February 12, 2010

Mau Balik



Packing!!!
Ya ...Dr semalam lagik aku dah mula packing....
Almaklumlah...Aku kan nak balik kpg...
Seminggu j..X lama mana pon...
Nak balik kpg sbb nak jumpa family kt kpg...Ada reunion dgn kawan2 Sekolah Menengah Raja Shahriman, Beruas... pastuh ada majlis kawin my best friend....
Emmmm
Dalam nak balik tuh...Assignment banyak jugak...
Aiyakkk....Nampak gaya masa kt kpg nnti...Kene la jugak intai2 mana yang patot....
Huk3....
Apa pon..Mood aku skrg nih, mood balik kpg...
Hehehe....
Kengkawn, doakan aku selamat dalam perjalanan per dan balik nanti yer...
Daaa.....

P/S: Kepada semua yang menyambut TAHUN BARU CINA...Aku ucapkan selamat bergembira....





Tuesday, February 2, 2010

Kemalasan

MALAS!!!
Penyakit paling berbahaya...
Sbb apa?? Sbb xde ubat...
Mmg masalah...
Macam aku skrg nih.....Assignment berlambak2 nak kene siapkan...Berderet2 tunggu dateline...
Aku? Masih mcm dulu...KEMALASAN!!!!
Sudahnya....Banyak la yg pending....
Giler betol la penyakit nih....
Aku sedar sebenarnya aku dr golongan2 yang x berapa nak BIJAK!!! Kene banyak usaha...kne rajin...
Tapi tu la....
MALAS ttp jugak menguasai diri....
Sungguh....Serius... Aku x ske dgn keadaan skrg nih!!!!






LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin