Monday, December 28, 2009

Kebodohan Yang Terserlah..Ada Aku Kisah...Customer Always Rite La...

Emmmm
Nih entry marah la kot...Kire masuk kategori tuh la....
Aku malas nak bermukadimah..Aku direk kan j citer aku nih
Minggu lepas Selasa..Aku berkunjung ke kedai perabot nih..
Dengan hasrat besar nak membeli perabot la...Pilih punya pilih dapat la 2 set perabot yang aku berkenan...
Bayar...Cash aku bayar ko tuan kedai oiii....Kopak aku...
Masa tuh...Janji manis betol...2-3 hari bole dapat dah..Boleh deliver dah ke BANGLO aku...
Tapi aku tangguh ke hari Isnin (hari nih la tuh)...
Sbb aku ada hal....
Semalam (Ahad) aku remind drg..Jangan lupa besok (Isnin) hantar barang aku..
Ok kata drg...
Tapi masalahnya, hari nih...sehari aku tunggu..dr pg..sampai jam 4.30 petang...Xde pon drg dtg nganto barang tuh...
X tahan nak tunggu..Aku kol...Korang tau apa drg jawab???
Lupaaaaaa nak kol aku...Nak bgtau barang x ble hantar hr nih....Salah satu set yg aku ode tuh x sampai lg dr Johor...
Iyerla sangat...Menipu la tuh.....!!!!!
Apa lagi....Ngamuk la aku on the phone td...Ye lah..Dah la x ble hantar..X kol plak tuh....Aku yg kol drg....Mau aku x marah....
Kalau korang jd aku..Apa korang bt??????

3 comments:

Linda said...

Aku prnh kena mcm tu.. aku kol n ugut klu dorg x anto gak aku dtg kedai wat kecoh n ambk balik duit aku.. x smpai 1/2 jam brg dh ada muka pintu.

GiGGLe GaL said...

sabor..sabor.. i pon penah kene cam tu dulu.. masa beli marble dining ...ciskek betul.. nak nipu tapi dorang lupa..kedai dorang dekat je ngan umah i.. banyak sgt alasan, i pegi je kedai tu bali..siap kecoh2 kat stor..sbb stock ada..tapi tak hantar.. kita da bayar beb..da bayar!! ekekeke..

@cu SaYaNg said...

kalau aku jadi hang,aku pun marah
cuma nye aku x pandai nak maki hamun pekedai tu je..
sudah nye,aku membebel sorang atau pd org yg ada berdekatan dgn aku time tu...nasib la kan..hehehee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin