Sunday, November 8, 2009

Kenapa Filem Diklasfikasikan


Semalam kan aku nonton The Time Traveller Wife (TTTW)...
Dan semalam jugak aku agree filem2 yang ditayangkan tuh diklasifikasikan....
Mana x nye...Ada kisah la plak semalam dalam panggung tuh...
Meh aku nak citer...

As usual la kan...Pilihan aku untuk menonton dalah citer2 romantik...
So sudah semestinya citer TTTW nih termasuk dalam kategori 18SX..
So adegan dalam citer nih nak kata panas tuh bg aku xpon..Biasa2 j...Tapi MEMANG X SESUAI untuk kanak2..
Nak dijadikan cerita, seat hujung satu line dgn aku...Satu akak nih laki bini nonton citer nih...Bukan tuh j..Diangkutnya anak2 sekali...Anak2 dia kecik lg....Agak2 aku la...5-6 tahun la usianya...

Citer TTTW nih...Biasala kan..Pasal cinta...Romantik...So banyak jugak la adegan atas katil....
Adegan romantik lain..X payah cakap la kan...Memang ada.....
Ditambah lagi..Si hero yang merupakan seorang Time Traveller dan apabila dia mengembara merentasi masa, tiba ke destinasi....Dia tiba dalam keadaan BOGEL!!!!
So u all bole imagine kn????
So bila tiba scene nih..SI anak akan bertanya mak dia...
'Mama....Kenapa abang tuh bogel??? Kenapa abang tuh jalan x pakai baju..bogel..'
'Knp mama???'
X k haru nak menjawbnya..Tergagap2 jugak si emak menjawabnye..Terpaksa la dikelentong anaknya tuh....
Ada lagi satu scene...Nih Scene atas katil...
Si anak tanya mak dia...
'Mama..Apa abang sama akak tuh buat mama???'
'Kenapa diorang berdua x pakai baju????'
'Kenapa drg cium2 mulut mcm tuh mama???'
Haaaa....Kan dah haru biru sekali lg....

Bagi aku...Salah akak tu la kan..Sape suh angkut anak masuk panggung tgk citer tuh...
X ke awak pon pening nak menjawab.....
Huhuhu....




Align CenterMoral of the story : Korang kalau ada anak n nak bawak anak2 u all tgk movie..Make sure kene dgn tema ek....Kang x pasal2 jadik mcm akak iteww....

3 comments:

Dak Wan said...

Lowh tak censored ka? Bese kan censored? Pastu bebudak mana di bagi masuk citer rating X?

Jake's Daughter said...

Censored...Tapi ada la gak nampak sipi2...Jelas si Eric Bana tuh naked...Xtau mcm mana budak tuh bole lepas...Mak dia boh dalam henbeg kot..sampai dalam panggung baru bwk kuar.....huhuhu

abdul karim said...

mgkn mak dia ingat tu antara silibus subjek pendidikan seks untuk kanak-kanak.. dan yang ko pun..amboi, suka sangat ek tgk citer cam gitu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin