Friday, September 18, 2009

New Stuff

Emmm...
Sangat suka...
Akunye new stuff dah siap..Semalam lepas berbuka kedai call....
Malas dah nak kuar...So aku decide hari nih j la aku pg ambik...
Pagi nih keluar g kedai beli sket barang2 umah...
Lepas tuh terus pg kedai yang dimaksudkan....
Apa barang tuh???
Hehehehe..Lama dah aku berkenan..Dapat jugak akhirnya....
Hehehe....
Apa tuh???
Sun Glasses baru la....Hehehe..
Sangat suka.....
Sblm nih aku ingat BONIA untuk makcik2 j..
Tapi bila try2 ok la plak..Berkenan..
So kalau dah berkenan dna CINTA PANDANG PERTAMA (as usual..aku selalu tewas dgn cinta pandang pertama.....huhuhu)
Harga????
Aku beli ikut kemampuan aku j....kan skrg ekonomi meleset....
So dapat la bende tuh dgn harga RMXXX....
Semampu poket aku la....
Hehehe.....Tgk la hasilnya..
Aku sangat PUAS HATI!!!
Tgk la ek hasilnya..
Hasil mengeringkan poket...
Hehehe...
::

::

::

::

::

::

::

::

::

::






Nota : Xde baju raya..Kasut raya....Tapi aku ada SUNGLASSES RAYA...Yippie!!!!!!

2 comments:

GiGGLe GaL said...

oi... cun mak datin wei... ekekeke... memang kelasss gitewwww... ai loikeee...

wah.. tahun ni beraya di rumah baru yek... smoga meriah raya u tahun ni.. take care tau..

erm.. mana tahu..tahun depan.. umah kita dekat ke.. kan.. ekekeke... leh la datang berkunjung!

Jake's Daughter said...

Ekekeke..Lawo ek?? So citarasa kita sama la..hehehe...

Haah..Raya umah baru...Insyaallah meriah...Wpon xdak org dtg..Hahaha

Ewahhh..Sounds like mcm ada org bakal dok area2 nih j..Aii likkeeeee.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin