Monday, August 3, 2009

Sunyi Sepi

Besok..
Sampai la Jumaat..
Rumah aku akan sunyi.....Xde orang..
Rumah sunyi j...
Sedey la......
Alah...Mcm x biasa kan??
Sebenarnya lepas kejadian...Anak buah aku yg selama nih jadi peneman setia aku dah nak moving out dr umah aku....
Sorry ek..Bukan kami gaduh ek..Cuma dia kehilangan MOTOR KESAYANGAN...So dah susah la nak berulang pg keje...Then dia decide, nak dok dgn kawan dia kt Sek 16, Bandar Baru Bangi....
Aku mmg la sedey..Tapi nak bt mcm mana kan..Is good for her...
Aku doakan dia cepat2 dapat kompol duit n beli motor lain..
Lambat la tunggu nak claim insuran..huhhuhu
Dah ada motor nnti, bole la balik dok dgn aku...
Baru la best...
Tapi aku x ble bayangkan la hidup sengsorang kt umah nih...
Giler sunyi n x best..
Aku nak kene ada kawna bercakap...Sbb aku ske bercakap...
Huhuhu....

4 comments:

abdul karim said...

eh, apsal ko tak bagi aja personal loan kat dia utk beli motor ?? pinjaman tanpa faedah ...kan elok bantu sesama sedara ... klu dia tak bayar,ko la yg merempit naik motor tu gi kelas...

Jake's Daughter said...

Mak cu dia dah x berapa nak berduit la....sejak pindah umah baru nih..huhuhu

abdul karim said...

hu hu...mcm dah tiba masanya dia ada Pak Cu ....

Jake's Daughter said...

Pak Cu erk....Okey..saper2 yg berhajat baj jadik Pak Cu nurul..Sila isi BORANG..
Hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin