Sunday, August 9, 2009

Sombongnya Dia...

Entry nih khas untuk 'akak itu'
Akak yang bertugas di pejabat am fakulti aku study....
Malas nak sebut school mana di UiTM tuh..
Tapi alahai...Sombong dan x beretikanya...

Gini kisahnya...
Aku cuma terlewat 5 minit j untuk berurusan..
Dan urusan aku tuh pon...Bukan besar mana pon...Cuma nak hantar VALIDATION COURSE aku untuk semester nih j...
Yang jadi masalah dan menyebabkan aku panggil dia bukan apa..
Sbb kt situ dia letak dua tray j...
1. Untuk lepasan DIPLOMA
2. Untuk lepasan STPM/ Matrikulasi
Habis tuh..Aku yang dari Master Programme nih ( yang dah sah2 WAJIB ada degree) mcm mana?? Mana aku nak campak VALIDATION COURSE aku tuh???
So, aku dengan muka manisnya, panggil dia untuk tanyakan bende tuh..Jam baru 0505pm....
Bole dia jawab..'Dah pukul 5 la..Kaunter dah tutup!!!!!'
Pastuh aku ckp kt dia..Just nak tau Pelajar Master punya Validation Course nak letak kat mana? Sini cuma ada tray untuk Lepasan DIPLOMA, STPM n Matrikulasi j???
Dengan KASAR n TARIK MUKA...Akak nih sound mcm nih..'Letak j la kat mana2...Nanti tau la kami asingkan!!!!!!!'
Wahhhh...Sombong betollllll!!!!! Meluatnya aku.....
Aku x mintak tolong banyak la dr dia..Just asking...
Mcm nih k servis yg baik?? Yg kononnya dah dapat anugerah itu ini...
Harap2 akak tuh ditukarkan la kemana2..Lemas aku tgk dia...
Akak oiii...Sebab ko...Fakulti, Universiti yang BURUK NAMA!!!!
Tolonglah kak....
Dan aku pasti..Jawatan ko kat situ..PALING TINGGI pon EO j...
Sedar2 la diri kak...
So please la jangan nak sombong sangat!!!!
Huh..Panasssssssssssssssssss jer aku hr tuh......


2 comments:

Linda said...

huh.. mmg berlagak baguih jerk akak tuh.. aku baca pun geram...

Jake's Daughter said...

Tau tkpe...Takat KERANI CABUK j...xyah la nak eksyen..Nih x...Sombong tuh....mmg aku hangin j dgn dia hr tuh....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin