Thursday, August 27, 2009

Peristiwa Hari Khamis - Kelas MKM 730 BATAL!!!

Hari nih Khamis 27 Ogos 09..
Sepatutnya aku ada kelas MKM 730..
Aku gerak awal dr umah..Plannya nak singgah library dulu...
Kul 4 aku dah terpacak depan PTAR Puncak Perdana..
Cari bahan..dapat la jugak.
Alhamdulillah...
Elok j aku nak gerak kuar dr library
Aku dapat kol yang KELAS BATAL...
Alahai...Sabo j la...
Nak x nak..Hr nih aku join org2 yang balik dr keje..
Beratur meredah hujan kat jalan....
Hehehe..
Lama tol x merasa semua nih...Hehehe
Nasib badan....
Huhuhu.....



Nota orang malas: Kelas batal?? Yeaaaaa!!!!

4 comments:

bozzobattousai said...

aku dah dua haribalik kerja basah kuyup...oh..cabaran ramadhan...

abdul karim said...

pesan utk :epit, umah ko kat mana ni ? mail kata ko kerja kat mahkamah, tapi apsal aku tak pernah jumpa ??

yob kat matrade tu selalu gak aku jumpa kat masjid wilayah ..tp ko aku tak pernah jumpa ...

ieda: best giler klu kelas batal..dulu la..klu skrg mesti bengang, sebab travel jauh-jauh, kelas batal .. cuma mesti layan gak terperuk tgh jem tuh.. kui kui kui...

mremzack said...

kelas aku tak batal2 pun...

Jake's Daughter said...

Epit,
Agak leceh la kan kalau gerak dalam hujan...

Karim,
Mujur aku time kelas lepak umah abang aku kt sg buloh..Xde la terasa sangat...huhuhu..Kalau dok Kajang....Alahaiiii....

MrMZek,
Kelas ko sekali jseminggu..Xyah la kensel....Huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin