Monday, July 20, 2009

Nota Untuk JEJAKA MACHO Itu...

Salam...Frenz....
Nota nih khas untuk Mr Macho itu..Hensem lagi..Aku tau dia xkan baca blog aku nih..
So pedulik apa kan..Tulis j la.....
Kalau x kerana insiden itu..Rasanya aku dah kejar Toyota Hilux dia tuh untuk mintak no tepon dia...Nak berkenalan dengan dia...
Orangnya macho...Hensem lagik...
Susah mau citer..Kire kalau letak Fahrin Ahmad k...M Nasir k....Hans Isac k...Kompem kalah drg semua tuh...Cuma kalau letak FAIZAL TAHIR la kot..Aku pk 2 kali..Kalau x...Memang mamat nih yg WIN!!!
Kire mamat nih la yang akan menang..
Kisahnya...Kami sama2 berhenti di persimpangan lampu isyarat...
Biasala kan..Kalau benda cantik...For sure ada magnet yg menarik mata kita untuk memandangnya..
Pandangan pertama..
Kagumnya aku tgk dia..HENSEM SEH...
Giler mata aku buntang tgk dia..X beralih2..
Nak2 plak..Lampu isyarat tuh mcm paham2 j yg aku nak warna merahnya menyala lama sket...
Tapi....
Tiba2 j mood aku HILANG...
Langsung mamat hensem tuh kene rejek...
Langsung kemana hilang hensemnya iteww...
Cisss...
Kalau bende nih pompuan yg buat..Aku ble terima..Nampak la jugak kemanjaannya...
Tapi kalau LELAKI MACHO LAGI HENSEM yang bt bende nih...
Alamakkkk...Memang POTONG!!!
Korang tau apa yg dia bt???
DIA GIGIT KUKU DENGAN ASYIKNYA...
GIGIT KUKU tuh...
Nak mampos....
Ohh tidakkk............
So untuk brother macho n hensem tuh...
Please bro..Sementara kt lampu isyarat tuh..Kalau ye pon lama...Carik la xtvt lain bro....
sikat rambut k...betol2kan remos k...betolkan tie k....
Tapi tolong la JANGAN GIGIT KUKU bro...
Huhuhu...

6 comments:

daradah said...

wakakaka...
kantoi....

abdul karim said...

ha ha.. nak buat mcm mana..tiap org tu tentu ada pro-kon nyer...

LINDA ABDUL RANI said...

weii...gigit kuku ok per...bkn salah laa..aku pon suka gigit kuku....mak suka nyah laki2 gigit kuku ni...macho taw...hahahahhahahaa

GiGGLe GaL said...

dia kene penyakit sampu tu.. suh dia berubat cepat.. lepas tu ape lagi..suh la dia pinang u.. wah.. hilux tu.. wkakakaka..

Jake's Daughter said...

Kak Da,
Kantoiiiii...Hahaha

Karim,
Tu la kan...Nak bt mcm mana..Tapi x macho la bila tgk MAMAT HENSEM GIGIT KUKU...

Linda,
Ko mmg...Kalo pompuan lain la wei..Ada gak nampak manjanya...Nih JANTAN nyah oiii

GGal,
Alamak..SAMPU tuh menatang apa???

Linda said...

bg aku gigit kuku tu kira blh diterima gak ler. Ko bygkn cam ner klu ms tu dia korek hidung..lg buruk perangai betui x. dibuatnyer pastu dijentiknyer lak kene kat tgkap kete ko. x ke haru.. hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin