Wednesday, July 8, 2009

Kelas Pertama

My Matriks Card...Cun x??? Hehehe...

Semalam selamat aku habiskan kelas pertama aku..
SMM 730 - Information Sources and Management
Pensyarahnya?? Adalah pensyarah paling popular dalam fakulti iaitu Pak Ray...
Dia nih x payah cakap la kan..Kalau kelas dia..4-5 jam pon rasa baru sejam j..
Hahahaha..He full of funny..
Aku harap kelas2 seterusnya pon akan membuatkan aku bersemangat nak study...
Mcm kelas Pak Ray nih....
Amin

11 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

huhu... semangat.. semangat!! pak ray memang best! even saya bkn course IS, tp bila kenal dia. rasa mcm dah kenal lama kan!! siap leh tegur sembang2 lagik...

ibu_uwais_ameenah said...

oh yer, terlupa... btw.. lawa matrix baru... jeles ai...

ibuaisye said...

alaa..tomeinye gambar..tetiba teringat balik jaman belajo dulu..

LINDA ABDUL RANI said...

best nyer...suka tgk kad matrik ko...aku nyer dulu x cantik...muka comot giler..mana x nyer ambik gmbr time mgu orentasi..sendiri mau igt laa...sedih jer muaknyaa....culture shock...huduh bebenorr....tingin lak nk smbg belajar.....mmm..akan d pk kan...

abdul karim said...

kad cantik..orgnyer pun comei ..so..selamat belajar .. jgn nakal-nakal ek... ha ha ..tp ikut ko la..murid dewasa katakan...

Jake's Daughter said...

Mala,
Yes.he still d same like i know him past 6 years.. BRENGSEK masih perkataan peberet dia..
By d way..Jgn jeles...Kad matrik ku lawo...hahaha

Lin,
Hehehe...Best kan jaman jd student...

Linda,
Hehehe..Itu bape kali aku suh dia amik tuh...hahaha....

Karim,
Nih bt aku rasa nak banje ko makan kt Restoran Azura nih..Mahal tuh pujian ko..Hehehe...By d way..Tq..(i'm blushing)...hahaha...

abdul karim said...

hu hu...nak yg mcm ko makan kat cat farish punye kedai ari tu..

Jake's Daughter said...

Kedai Cat Farish dah tutup...Lalalalalala...

afisazlie said...

hmm kelas 4-5 jam rasa mcm 1 jam? hmm mesti Pak Ray tu lecturer yg hebat n berkarisma kan.. mcm seronok je dpt masuk kelas dia kan.. mesti ni bersemangat waja haha..

awein said...

tahniah2 nida ..bertuah hg semnagt belajaq msih ada..aku malap jer harapan..huhuhuhu...lapang2 singgah umah aku dekat dah tu...puncak alam dah sesak oiiii..ngan hantu2 pun dah lari..hahahhahaha

GiGGLe GaL said...

heh..lawa dan comey dan cun dan jelita dan anggun nyieeerrr...

ermm.. ai da puji.. so, sila sms untuk belanja i makan di the curve ye..

sekian..

lariiiiiiiiiiiiikk..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin