Tuesday, July 28, 2009

Angel in the Family

Tadi baru sudah aku nengok satu movie...Memula nampak mcm x best sangat..Tapi lama2...Setengah kotak tisu aku selesai..
Waaaaa..Xmau kenapa aku emo tgk citer nih....Sangat2 menyentuh hati...
Sbb tu la aku sangat la suke tgk citer2 kt Hallmark Channel...
Aiyok...Sangat menyentuh jiwa....
Kalau korang berkesempatan..
Sila la tgk cerita ni....

Angel In The Family
Sarah Bishop and her estranged sister Beth are reunited after their father Buddy suffers a mild stroke. Buddy, who's never accepted the loss of his wife Lorraine, wants only one thing-to return home for Christmas. With sweet memories of a life gone by, Sarah makes an impossible wish that her mother could be there, too. By morning, it is as if a winter prayer has been answered. Bearing a message of hope, healing, and everlasting love, a miracle has arrived...

6 comments:

abdul karim said...

hu hu...sblm ni aku pun ada tgk citer anak-anak mat saleh yg berusaha jaga mak diorang sbb kanser.. tp mcm keluarga yahudi aja.. sbb upacara agama diorang lain mcm aja...

Jake's Daughter said...

emm....citer nih xdak upacara keagamaan...banyak ditonjolkan kisah kasih sayang...tu yg air mata aku berjujuran tuh...sabo j la...

Aku ler said...

aku pun dah tgk citer nie & mmg aku suka. yg penting nilai kasih syg yg d tonjolkan, bab2 k'agamaan tu x yah ler pk sgt. wa suka!!

Jake's Daughter said...

Wan,
Memang best kan...nak habis tisu aku sekotak...habis citer..mata aku pon bengkak..mcm hampas jer...

abdul karim said...

hu hu...emo tul korang nih ..tgk tv pun smpi abis tisu ...

Jake's Daughter said...

karim..tu la POMPUAN namanya...SENSITIF...Ganas mcm mana pon..kalau dah namanya pompuan...alahai (aku maksudkan aku la tuh...huhuhu)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin