Saturday, June 6, 2009

TAG ...IZA, LINDA, AWIN n MALA..Sila la Jawab yek..Jangan Malu2...

TAG LAGIK... Jangan la panik..TAG nih simple j....Senang j..Mcm makan kacang gitu (LINDA sama IZA sure MENCIK dengan statement aku nih..Miahaha)...Ada kawan yang mintak aku jawab tag nih...Dan seperti biasa...Aku kan suka jawab tag...So layannnnn........
----------------------------

1.Ape perasaan anda sekarang?
Happy sebab hari nih bermulanya cuti panjang aku...(Poyonye jawapan..Sebenarnya happy sebab bole TAG Iza, Linda, Awin n Mala)

2.Saya nak makan?
Emmmm...Tingin makan KEK SIKERET RESPI la... Chocolate Indulgence...Ada sapa mau banje aku???

3.Saya tak suka?
Emmm..Banyak..Salah satunya PEROKOK YG MENGHEMBUSKAN ASAP ROKOKNYA KT AKU...(kalo ko nak merokok ko punye pasal la...tp carik la pot lain..respek a sket sama org lain..ada paham???)

4.Impian saya?
Ada duit BILLION2 POUND STERLING dalam buku akaun aku...Huh..kalo ada nih..mcm2 aku bole beli....(mimpi la ko Ieda....Haiiihhh..)

5.Haiwan yg saya tak suka?
BABI kot...miahahaha..Sbb NAJIS MUGHALAZAH...(Tapi Iza buh tuh gambo nih kt blog dia...)

6.Saya harapkan?
Jumpa Mr Moon secepat mungkin..Miahaha...(sekali lagi jawapan POYO...Keji pon iyer)

7.Jika boleh putarkan mase?
Balik jaman2 sekolah dulu la...baru kool....(jaman2 dengar lagu FIONA...Jaman2 dengar lagu Pojiah Latip...)

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
Berharap dapat hidup bahagia, punya keluarga dan kerjaya yang baik.. (jawapan SKEMA...Blueeekkk...)

9.Handphone saya adalah sebuah?
SONY ERICSSON K550i (sangat sayang ini HP...)

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
Yang pasti lebih dari SEKALI....(jangan tanya aku berapa kali ek......)

11.Saya suke pada?
Bt masa sekarang nih MONEY3...Hahaha..Jujur giler jawapan aku...Arggghhh..X payah nak kontrol2....

12.Kawan2 saya?
Sesapa yang sangat KOOL bole jadik kawan aku.....Aku x ramai kawan..Tapi kawan2 yang aku ada SUDAH SEMESTINYA BERKUALITI.....So aku kasik 10 BINTANG utk kawan2 aku...

13.Pernah dikhianati?
For sure PERNAH!!! Tapi lama dah..Marah aku pon dah xde...Cuma ingatan tuh j tetap ada dalam kepala otak aku nih...

14.Ape yg anda hendak lakukan terhadap org yg mengkhianati anda?
Bende dah lama..Malas nak ingat...Aku plak jenis marah kejap j...Tapi BEKAS dalam hati tuh..ttp ada..so biar Allah sajer yang membalasnya... (sekali lagi jawapan ala2 MUSLIMAH SEJATI....Ada la tuh yg jeles...Aku jadik lemah lembut gini..CIK LINDA??? Any comment???)

15. Saat paling menyakitkan???
Aku x dapat apa yang aku impikan..Banyak kali..Salah satunya masa lepas STPM...Kengkawan semua MASUK U...Aku j yang TERBABAS....STRESS giler time tuh...TEKANA TAHAP TINGGI tuh.... (kengkawn yang kenal aku mungkin tanya, kenapa aku x letak jawapan kt sini sbg - KEHILANGAN AYAH N IBU....Aku sebenarnya x berapa nak ada memori pasal tuh semua sbb masa tuh aku kecik lg...Jawapan mcm sedih j..Ko sedih k Ieda???)

16. Kalau dunia anda yang punya..Mau buat apa ek???
Mau setiap malam..Ada bulan dilangit...

17. Kamu mau TAG saper????
CIK LINDA, PUAN IZA GIGGLE, PUAN MALA n PUAN AWIN....Sila la jawab ek...Aku menanti nih...
............................................
.....................................

p/s : Untuk Linda n Iza, nih bukan sesi membuli korang...Tapi korang kene la terima hakikat bahawa kawan korang nih suka BUAT TAG....

8 comments:

GiGGLe GaL said...

tumpang tanya..jamban mane? wakakaka.. dah jawab.. festime dlm my life, jawab tag u dgn segera... u mmg kijam!

Jake's Daughter said...

Miahahaha..Dah jawab?? I lap u la iza...

ryanryzal said...

hahhah...opps....ade gitar lebih sila la buat charity kepada saya yang papa kedana nie....huahuahuahua....

Jake's Daughter said...

Gitar Charity ek??? Masalahnya akak pon tgh carik penaja gitar baru nih..Apa kata kita bt Persatuan Gitar Charity??? Ok???

LINDA ABDUL RANI said...

mm..ko tag aku lg nyah...mmm..anggap la aku berutang ngan ko eekk....

Jake's Daughter said...

Cik Linda...hutang budi dibawa mati..Nih hutang tag....Okla2..hutang...

ibu_uwais_ameenah said...

akak, kena tag ke?

gigling nye tag pun x jwb lagi,

kalau x jwb, kira hangus la yer!!

Jake's Daughter said...

Banyak la k opunye hangus..xde2..JAWABBB...Hehehe...Ikut ko la Mala...Tiada Paksaaan Dalam Islam...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin