Tuesday, June 16, 2009

Shopping With Adi @ Mid Valley

Amboi..Kalau nengok ke tajuk tuh..Bukan main lagik....Mcm Shopping sakan bunyinya...
Sebenarnya xde dalam perancangan aku pon...
Semalam (Isnin) aku masih kt umah akak aku kt Setiawangsa...Maklumlah cuti kan..So merata-rata la aku merayap..
Awal pagi..Kawan aku si Adi kol...
Sorry..Aku blom xplain kan kt korang saper Adi nih...
Jangan salah sangka, kawan aku nih bukan lelaki tau...Tapi pompuan okeyyy...Comel lg orangnya.....'Adilah namanya....Senang dipanggil Adi..
Dia keje kat MBSA...Haaa...Orang PKR tuh..Hello Hasnida..Nih bukan blog politik ok....Ok2..Ampunnn...
Yang penting dia BUJANG mcm aku jugak....
Kami kenal masa kursus QA II Kt INTAN Kiara.....Dari situ la kami kenal n jadi agak rapat...Almaklumlah...Sama2 bujang kan.....
Dia kol ajak aku pg shopping..Alamklumlah..Dia dah nak kene buat persediaan....X lama lagi...Dia dah nak fly ke Adelaide..Nak sambung her post grad studies....
Dan lepas dapat kol dr dia...Dapat la plak kol dr Michael Chew..Kontraktor yang siapkan renovation umah aku tuh...Dia nak siapkan keje2 yang tertunggak...Kire nak full settlement la tuh...Jadinya..Aku pon terkejar2 la...Dr Kl...Aku lari balik ke Bangi, Jumpa Midon n settlekan bayaran upah pemasangan lampu n kipas..
THANKS MR MIDON...
Lepas jumpa Mr Midon, Kejap balik umah...Tukar baju.. then terus ke Kajang, hantar kunci kt Michael...
Lepas hantar kunci...barulah aku ambik si Adi nih kt ERL Putrajaya n terus ke Mid Valey...
Wah...Shopping sakan makcik nih..(sorry, xcited giler...sampai lupa nak snap foto...)
Segala mcm dibelinya...
Takpe Adi...Shopping puas2 ek..Sok2 ko xde time dah nak shopping kt Msia nih....Kami2 yg tinggal j la shopping....Hehehe
Lunch kami jatuh pada pukul 4.00 petang...Wah..tuh dah nak masuk waktu asar tuh..hahaha.
dan lunch kami berlangsung kt Tepanyaki....Sedap lunch kt sana..Best pon best....
Thanks Adi for paying my lunch....

p/s: Adi....Harap2 lepas nih ada masa lagi kita nak merayap sama2 sblm ko fly...

p/s : Aku x shopping apa pon....Cuma membeli SEBUAH BUKU BARU...Nanti aku post entry ek..menarik buku nih...

5 comments:

@cu SaYaNg said...

ieda stay kat bangi ke?

Jake's Daughter said...

Acu,
Haah..kat Bangi...Near to UKM....Acu dok mana???

@cu SaYaNg said...

acu dok kt kajang..near to seksyen 7..boley le kita jumpa...x jauh mana pun

Alam Setia said...

Wah...bershopping tak ajak aku pun

Jake's Daughter said...

Acu sayang,
Boleh3...Tp awal Julai nih ida pindah Kajang..Puncak Saujana..Near to Giant Kajang...

Alam,
Aku ngan Adi g shopping Isnin la...Ko kan keje...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin