Tuesday, June 23, 2009

Nak Tercabut Tulang Temulang...


Salam u all..
Korang mesti pelik kan baca entry aku tuh..
Mana xnye..Kalau diikutkan, aku kan dah mula cuti belajar..Apa yang bznya?? Bz sayang.
Aku baru j register UiTM as a Post-Graduate Student..Alhamdulillah semuanya dah selamat..
Tu dah selesai, kelas start 6 Julai nih....So, tunggu j la...
U all nak tau apa yang bt aku bz sangat??
Ni lah dianya...Aku nak moving in ke rumah baru..Aku ingat senang kojo j..Rupanya...Mcm nak tanggal tulang temulang aku nih...Sane nak urus..Sini nak urus, terkejar2 aku...X cukup kaki tangan...
So sementara waktu nih... Blog nih akan senyap la seketika...
Bukan TUTUP KEDAI ye..Tapi aku nak selesaikan urusan nih dulu..
Dah SETEL semuanya..Akan ada la TUAN TANAH KEDAUNG merepek2 kt sini..
CHOW!

|||||||||||||||||||||||||||||||||||

2 comments:

GiGGLe GaL said...

dahling.. i miss u lah..wakakaka... bz sangaat ler u eh.. i tengok tak begerak blog u kat list i..makanya i tau la..tuan tanah kedaun tak cukup kaki tangan...

nak pinjam kaki tangan kucen? war2 kan la.. hihihi..

Jake's Daughter said...

Hahaha...
Sangatlah x cukup tangan...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin