Sunday, June 7, 2009

Kemas..Jangan X Kemas..

Baru j mula bercuti...X habis lagi pon wiken, aku dha mula mati kutu..Bosan dok umah sorang2...So, tadi pagi..Bangun j..Kepala otak aku mula berfikir...Apa la aku nak buat hari nih...Nak habiskan Ahad aku....Senin lain citer...Skrg nih aku nak habiskan Ahad aku dulu...

Pikir punya pikir..Idea datang...Aku sebenarnya blom mengemas apa pon barang2 aku kt opis tuh..Mana nak buang...Mana nak simpan...

So xtvt hari nih..Pg opis..dan kemas semua barang2 (Hai Cik Ieda..X sedar2 diri lagik..Pg la kemas barang2 ko tuh...ko pikir ko siapa?? Xmo kemas2 barang sendirik..Memang X Sedar diri ko nih...Hahaha....)
Lebih kurang 10 pagi, aku sampai opis dan mula mengemas...Kemas..Kemas dan terus kemas...

Giler banyak nak kemas...Aku hari nih kemas meja aku j dulu..Sok aku kemas part lain plak...5 thn punye stok..Memang la berlambak2 nak kene sort...PADAN MUKA AKU...


p/s1: Aku rasa...around rabu siap la kot aku ngemas segala bagai barang2 aku nih...Insyaallah..Lepas tuh bole la concentrate bende lain plak...

p/s2: Kalau sesaper perasan, entry aku skrg dah kurang gambar...aku malas la nak snap foto..kekadang tuh lupa...banyak sangat makan semut la nih...huhuhu

4 comments:

GiGGLe GaL said...

sila beli racun semut. sekian.

Jake's Daughter said...

Ubat semut..Ubat semut..Nak beli ubat semut...Hahaha

kda said...

ieda, awk amik cuti tanpa gj or berenti terus??

amik course pe in master tu?
camaner nk apply??n pe kelayakan??

kalo cam kda ni, ble lg ke apply??

Jake's Daughter said...

Ida cuti bergaji kak..Dapat scholarship JPA...
Ida bt Knowledge Management..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin