Wednesday, June 10, 2009

Friend in Mind


So kool..

Tu j yang aku nak bagitau tentang hidup aku sejak dua menjak nih...
Meh nak citer..kenapa aku rasa KOOL..

Beberapa hari lepas...Aku terima satu mesej kt YM suh aku masuk blog nih http://beruas78.blogspot.com/...(thanks Mr Manager coz sudi pelawa aku join korang...)

Wow..Memula bila masuk suram j...
Sorry..I should xplain blgo nih pasal apa kan??? Ok2...Sorry teruja sangat nih...

Sebenarnya blog ini telah diwujudkan oelh kengkawan aku semasa di Sekolah Menengah Raja Shahriman, Beruas , Perak....Aku sebenarnya memang banyak tukar sekolah...Aku bersekolah kt sini setahun j..Menghabiskan Form 5 aku..Aku ambik SPM kt sini...Dan blog nih KASH UNTUK PELAJAR SMRS 1991-1995 (means sekolah dr form 1-5 pada tahun tersebut...

Tapi, walaupun aku kejap j kt sini..Banyak oo kenangan pahit manis aku kt sini...Dari ketawa sampai la menangis...Semua ada...
Once masuk j..Mcm aku cakap..Xde la meriah..Ada la beberapa orang follower yang terdiri dari kengkawan kami jugak (soory guys...aku x berapa nak cam semua org..)
Bila baca komen n post kt shout box tuh..Macam2 cerita ada..Bila tgk gambar..Alahai....Memasing dah SANGAT BERUBAH..Mana taknya..Dah lebih 13 tahun dah kami semua terpisah....

That y la..Aku skrg nih...Sangat la kool...mana taknya...Dok ingat jaman2 muda...Mana x kool..

p/s: Memori kalau dikenang...Bo jadik senyum sorang2 mcm org GILA....hahaha

3 comments:

abdul karim said...

ada gak batch kita yg dah kembali jad cikgu kat shahriman .. aku tak ingat nama penuh.tapi bunyi mcm haslinda ..ntah..klu jumpa pun entah aku ingat ke tak .. tambah-tambah klu dah jadi mak orang...

Jake's Daughter said...

ye k..dah balik smrs jd cikgu?? alahai..lamanya dah berlalu...

abdul karim said...

tu la..klu ko kenal, leh minta tolong dia jd ajk booking dewan smrs masa reunion nanti...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin