Wednesday, May 20, 2009

Wolverine - Faizal Tahir in D' Making

Tadi tgh hari...Cik Sakthi yang cantik manis pelawa nak banje lunch...
Alahai Sakthi...
Thanks bebanyak...
Sangat suka hati..
Dah la dipelawanya aku KEPCI...
KEPCI tuh...
Miahahaha..
Dan aku pilih Wolverine set..Yg tgh dok prpomo skrg nih
Dan kini aku menjadi Faizal Tahir in D' making...
Korang x caye?? Tgk la gambo kt bawah nih....
Ada brani???

1. Korang tgk la sendiri..apa kt tangan aku tuh...kalo korang pasan FT selalu letak bende gitu kt tangan dia...so aku nak ngikut dia la nih..miahahaha
2. Rantai WOLVERINE....Ganas giler aku...hehehe

4 comments:

GiGGLe GaL said...

ni tak bley di terima pakai nih.. apsal cik sakti tu tak blanja ai skali? sangat boikot la tu...

huahuahua.. bukan kenal pon..cemana dia nak belanja..

antik btul gelang wolverine yu nyah.. mak suka.. awww..

Jake's Daughter said...

Miahahaha....
Mau no tepon Cik Sakthi k...Mau suh dia banje???
Hehehe...
Antik..Sangatlah antik...

LINDA ABDUL RANI said...

nnt akan aku cari 1 set kat kepci....hahahhahahahaaa

Jake's Daughter said...

miahaha...carik...best tuh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin