Friday, May 15, 2009

Sharing is Caring

Tajuk...Kemain..Sebenarnya bukan apa...
Just nak share dgn u all semua..
Kebzan (betol k aku eja nih)..Blasah...Sejak dua menjak nih aku bz wei...
Sangat...
Ada banyak bende yang aku kene uruskan dalam masa yang terdekat nih..
Meh nak citer satu persatu...
1st..Urusan sambung study aku...Nak kene uruskan segala2nya...Dan hantar ke JPA...Isi form (perkara yang aku x ske)...Bt med check up....Make sure semua yg JPA nak cukup....Aiyak....renyah o keje nih...Sangat kene pasti sblm hantar.....
2nd...Urusan rumah baru aku....Dalam masa nih jugak la kau kene pastikan semua payment dah release kt Bah Pinjaman Perumahan.... Kene kol sane...kol sini...Pastuh...Kene make sure dgn pemaju yg drg dah terima payment...Then kene ke pejabat drg bt bayaran apa yang patot......Paastuh....Mula la usha2 nak grillkan rumah...Nak beli lampu...kipas....Nak masukkan perabot... Adoiii....Aku penin....
U all yg baca pon penin kan...Aku yg merasa lg la....Nak muntah HIJAU rasanya...
3rd ....... Barang2 kt opis pon aku blom packing.....X lama dah nih..nak blah dah....
Wasiat2 yang nak ditinggalkan (nota serah tugas) blom isi....
Sabo j la...
Aku kalau bole nak selesaikan segera...Terutamanya hal rumah aku tuh...
Sok2 kalau aku dah mula kelas..Xde la penin nak pk dah....
SHARING IS CARING kan???
So u all..Jom bersama2 penin dgn aku...
Muahahaha........

2 comments:

GiGGLe GaL said...

ala...wat rojak jak..3 in 1..
satu lagi misi u tak masukkan..
kejar mr moon.. hahaha..

Jake's Daughter said...

Muahahaha..pandai tol u nih...Mr moon x masuk list la...Xdan nak ligan...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin