Tuesday, April 21, 2009

MInggu Akhir

Wah...
Sedar x sedar, mingu nih adalah minggu akhir aku berkursus di INTAN...
My feeling???
Ntah...Ada rasa sedih...Ada rasa happy..
Sedih...
Sebab dah lebih 5 minggu kami sekelas...Dah mcm big family..Semua bende bt together2....Dah close dah...Tetiba dah nak kene pisah2...sedey la...
Happy..
Sebab Rabu depan dah masuk opis balik..Rindu sesangat dengan semua kengkawan kt opis..Sian kat my opismate...Tinggal sengsorang kt our unit... (huhuhu...B dah baik demam???? Get well soon)
Satu lg happy sbb xperlu resah gelisah lagi mengharungi modul2 kursus yang bt aku nak muntah hijau (Statistik)
So my feeling skrg berbelah bagi...Ada sedey..Ada happy...
Tp life must go on kan....
Like or not...Itulah yang kami semua (93 org semuanya) akan harungi mulai Rabu depan (29 April)

- note for today - so many similarities..ai like... -

3 comments:

@cu SaYaNg said...

kursus apa kt INTAN?

Jake's Daughter said...

Quantitative Analysia...Kursus persediaan...Insyaallah ieda nak sambung study Jun nih...

GiGGLe GaL said...

macam AF la plak.. la la la ...
percaya pada diri..dengan harapan..dan keyakinan....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin