Friday, March 13, 2009

U All...Apa Pencuci Muka Yang U All Pakai???

Hai kengkawan...Aku dah mula packing baju sket...
Packing itu ini sket2...
Mana yang patut la...
Tetiba ternampak sabun pencuci muka yang aku gunakan..
Dan idea untuk entrykan bende nih pon datang..
Here i come....
Sebenarnya aku kekadang jeles tengok kengkawan yang muka gebu...putih melepak...xde jerawat...x oily...pendek kata....Kulit muka memang cun aahh....
Apa yang u all pakai?? Share la sket dengan aku nih...
Aku nih..Sejak zaman berzaman..(seingat aku sejak tahun 1999)
Lama tuh...Memang SABUN SUSU KAMBING j la yang aku taruk kt muka aku nih....
X penah tukar....
Tapi korang tgk la kulit muka aku...
Nan ADO...
Mujur xde jerawat...
Huhuhu...
Korang share2 la ek apa yang korang taruk kt muka korang...
Nak jugak aku tau rahsia2 u all semua....
Hehehe...Nak buat panduan hari muka....
Bole kan????

Ini dia muka aku yang nan ado...huhuhu


3 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

akak... kita pakai whitespa produk binari, 2x seminggu pakai apricot scrub brand St. Ives, then pakai krim x ingt la nama apa brand taiwan - boleh beli kt kedai2 jamu

Jake's Daughter said...

Patot la muke go gebu putih mala...rajin tol jaga muka....
akak nih..MIM ALIF LAM SIN....

aramis2177 said...

nida,
Ok apa muka nida...tu kira licin & xde jerawat laa tuh!heehee.......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin