Friday, March 20, 2009

Penin2 Lalat

Amboi la...Sekarang nih aku selalu sebut yg aku penin2 lalat..
Sbb aku x paham apa yang cikgu ajar kt depan...
Aku xtau orang lain...Tapi aku memang blur...Jerebu kuat sangat dalam kepala otak aku nih..
Orang lain aku tgk...Berdesup j peginye...
Dalam dok x paham (aku la tuh......) Pensyarah dah kasik assignment...
Ambik ko....Tp grouping la (mujur)...
Huhuhu...Sabo j la...Tension jugak aku...Kekadang aku rasa segan dengan kengkawan dalam group..Ye la..Aku asyik blur j...Mujur drg x lokek nak membantu...U all mmg ROCK lah HA-UNITED...Time kasih memanyak....
Dalam pada tuh...Aku terpk jugak...Mana ruang yang boleh aku buat untuk bantu kumpulan aku...So tadi masa minum pagi, aku n K. Aida sempatkan diri..Pg library n pinjam buku...aku pk nak study sikit...Nak carik literature review sket...
Amin...Mudah mudahan aku mampu buat semua nih...
U all doakan aku ek....

Nih dia 2 buah buku yang aku kene study untuk dapatkan literature review...huhuhu

2 comments:

@cu SaYaNg said...

huh...akhir nye acu dpt gak baca blog ida nie...hopefully lps nie dh x de mslh lg le..

Jake's Daughter said...

hehehe..akhirnya...mudah2n...lepas nih xde masalah lagi dah....Happy reading...Tq sbb acu x serik2 try...tq again...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin