Monday, March 16, 2009

Aku dan Diriku

Aku x pandai tafsir diri aku sendiri..
Tapi selalunya aku...
  1. Kalau aku marah - Mulut aku akan melaser x hengat...Tp kejap j...around 5 minutes...settle...Aku x reti nak marah lelamer...Api naga xnak kuar lelamer....
  2. Kalau aku happy - Senyum meleret j...Semua org bole bt lawak sebodoh2nya dgn aku...buat la apa saja...aku x marah..aku tgh happy kan...
  3. Kalau aku geram - Aku akan menangis
  4. Kalau aku stress - Kekadang aku rasa x bole nak bernapas...Sesak...
  5. Kalau aku demam - Aku jarang demam..Tapi kalau aku demam....Sangatlah teruk..
  6. Kalau aku sayang - For sure...X pandang yang lain dah...Dan aku akan setia...Cheewahhh...
  7. Kalau aku benci - Aku masih mampu communicate dgn org tuh seolah2 xde apa2 berlaku
  8. Kalau aku lapar - X bape nak bole tahan..kene isi jugak..biarpun hanya seteguk susu rendah lemak Dutch Lady
  9. Kalau aku gabra - Buat apa semua x kene..Itu x kene...Ini x kene...
  10. Kalau aku tgh melaser - Layan j apa yg terkeluar dr mulut naga aku...Jangan bantah....Huahahaha
  11. Kalau aku sakit kepala - Aku kene muntahkan isi perut aku...baru ilang rasa pening tersebut...
  12. Kalau aku kecik hati - Aku selalu simpan j dalam hati...Tapi bende yg mengguris tuh akan aku ingat sampai bila2...
  13. Kalau aku menangis - Jangan sesekali pujuk aku..Biarkan j..Sbb kalau dipujuk..Air mata aku xnak benti kuar...Tolong a jangan pujuk...

Aku dan diriku.....A piece of me

2 comments:

GiGGLinG GaL said...

sangat2 ler sensitip wahai dejavu fren ku ini... no 1 tu kita sama arr.. cuma i ni naga versi fire susah nak padam.. da puas fire.. baru dia benti!

Jake's Daughter said...

Hehehe...sensitip k?? I xtau la diri i mcm mana..ye la kot sensitip...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin