Sunday, February 8, 2009

TAGGED!!!

Ok Pn Iza...Nih dia...Aku jawab suda ko punye tagged..Len akli tagged la aku lagi ek...Ai like....

Rules:
1. Each blogger must post these rules.
2. Each blogger starts with ten random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write ten facts about themselves.
4. You need to choose 10 people to tag and list their names.

Random Fact / Habit
  1. Nampak j KASAR...tp ce tengking sket aku..Sure aku nangis..senang ckp aku CENGENG!!
  2. Kuat BERANGAN
  3. Kalo tgk citer sedih2...Sure tekak aku sakit...(SENSITIF)
  4. Aku cepat MARAH...Tp segera aku akan menyesali apa yang aku marahkan td
  5. Aku pencinta MERAH
  6. Love?? Yup aku sentiasa mengharapkan agar diri ini DICINTAI.. X salah kan???
  7. Kali pertama org jumpa aku...akan ckp aku sombong (dah selalu dah jadik mcm nih) tp after a few time...Org sure ckp aku PAK LAWAK n X RETI NAK DIAM!
  8. Aku ada satu perangai huduh - MENGAJUK ckp orang..
  9. Dr kecik..aku x penah bercita2 nak jadik LIBRARIAN...Tp aku nak jdik mende lain...hehehe. GGal...tolong jawab please!!!! Tp skrg..I LOVE MY JOB!!!
  10. Aku menghafal sangat banyak lagu especially oldies n sinar fm nye lagu...

Orang2 yang aku nak TAGGED

  1. LINDA
  2. G.GAL
  3. MALA

Tu j kot...lain xde dah....Cik ber3..Sila jawab ek....

2 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

wah kena tag!
lama x bertagging!

Jake's Daughter said...

jawab jangan x jawab

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin