Friday, February 6, 2009

Pasal Aku Plak???

Td tengah seronok aku melayan G.Gal sama Mak Andam ym...tetiba ada senior officer ketuk bilik aku suh masuk auditorium...
'Masuk dengar ceramah...'...pendek j ayat dia...
Then aku dgn malasnya say babai sama G.gal n Mak Andam
Angkat kaki masuk audi...
X sampai 5 minit aku kembali ke tempat duduk aku....
Ternyata...Ceramah Komunikasi Berkesan yang aku dgr x sampai 5 minit dalam audi tadi..
Mmg x bawak kesan pada aku....

Haiii la labu.....

4 comments:

LINDA ABDUL RANI said...

ko mmg malas....kalau majlis mkn2..gusip2 laju jer langkah tu.....kalau bab kena menadah telinga dgr ceramah...ado

Jake's Daughter said...

cehhh mulut ko mak andam oiii...puaka ken main ek...ceh..
tp mmg btol pon...aku malas tadah telinga...

GiGGLinG GaL said...

gigigigigigigigiggi...{giggling}

weh.. nampaknya..
ceramah komunikasi berkesan tu
mmg berkesan
dan meninggalkan kesan
kepada.......................
...........................
............................
...........................
.............................
....................
.........penceramah itu tadik..
kesian dia..

dan.. sekian... :D

Jake's Daughter said...

hehehe...nak bt mcm mane kan...dr i tido berdengkur dalam audi tuh...baik i kuar...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin