Saturday, February 28, 2009

Menonton GENG Buat Kali Kedua

Hari nih...
Aku buat kedua kalinya telah menyempatkan diri aku merayap ke Alamanda, Putrajaya...
Tujuannya adalah untuk menonton filem GENG : PENGEMBARAAN BERMULA....Huahahaha...
Dah xde keje sangat la tuh....
Kali nih aku pergi menonton dengan kakak aku dan anak2 beliau...
Huh...Show kul 10 tuh...Kalau 2 minggu lepas, aku menonton tanpa menghayati cerita sbb sambil2 melayan chicken pox...Mana naka da mood....
So hari nih aku lebih menghayati cerita....
Hehehe...Kot2 mana pon...Ttp menarik ceritanya..AI LIKE!!!!!!!!!!

P/s: Aku sempat juga menghabiskan sket duit gaji aku dengan membeli swimming suit yang baru...kui3...Xtahan wei...kulit aku yang sun burn x habis2 lagi...Nak x nak..Korbankan j la duit sket....

4 comments:

GiGGLinG GaL said...

dah tak de keje la tu...
ai dok ajak mr giggle..
dia tak maw arr g nengok geng..
nnt je la ai donlot..

mahap la kat upin ipin..
ai tpaksa jadik lanun!

Jake's Daughter said...

bukan xde keje..anak2 my sister suh bawak drg pg..tiket DITAJA plak tuh..so apa lagi...JALANNNNNNN

GiGGLinG GaL said...

sonot ade acu mcm u nih... bley i tompang skaki??sila taja i skali lengkali.. :)

Anonymous said...

buy ativan buy lorazepam online no prescription needed - ativan vs xanax recreational

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin