Wednesday, December 31, 2008

Our Lunch Today

Balik dari orentasi Amirul...
Singgah umah kejap...minum2...
Pastu aku n my sister gerak ke Carefour Wangsa Maju..
Bukan ada bende pon nak dibeli..saje j...
Nak cuci2 mata...Lunch kt Laksa Shack...
Aku ode asam laksa, my sister ode apa tah..lupe..laksa lemak singapore??
Gitu la kot..aku lupe la....
Emmm...ni my 1st time kat sini... sedap jugak ek makanan kat Laksa Shack nih...
Len kali bole datang lagi nih...
  1. Menu lunch hari nih...Laksa Shack..jap nak pilih menu
  2. Mana yg sedap ek?? emm konfius nih nak pilih..sbb ni 1st time kt sini
  3. Taty (my anak buah) konon2 tgh pilih menu
  4. Finally my Asam laksa
  5. This 1 is belong 2 my sister...menunya Laksa Lemak Singapore...psss sepatutnya dalam menu nih xde bawang tau..tp aku dah taruk bawang yang ada dalam my asam laksa....hehehe

Hari Orentasi

Hari nih my sister ajak pg sekolah anak sulung dia...
Ada hari orentasi untuk pelajar2 yang baru nak masuk form 1. Anak my sis baru Amirul Asyraf baru nak masuk form 1...
Sebab aku dah lama x pg sekolah.. Dan teringin nak pg sekolah balik...
So hari nih aku ikut akak aku pg sekolah..
Amirul hari nih dah beso...dah naik form 1 dah...
Hai cepatnye anak2 buah aku membesar..
Dulu2 drg kecik j..pakai pampers lagi....
Tgk2 skrg..dah beso dah.....
  1. Pintu masuk SMK Desa Tun Hussein Onn...Nampak x tuh..Taty n mama berjalan masuk ke sekolah..
  2. Amirul...sempat lagi mandang kamera dalam dok nak usha dia dok kelas mana...1 Harmoni
  3. Amirul tgh khusyuk dengar taklimat...dia 5 dari belakang..dokline yg ada budak galas beg maron tuh
  4. Sian bebudak tuh...dah kene panas la plak...

Happy New Year 2009 @ Happy Birthday To Me




Kepada semua kengkawan blogger
Diucapkan Selamat Menyambut Tahun baru 2009
Semoga Impian di Tahun 2009 Akan Tercapai...
Setiap kali tibanya 1 Januari...
Umur aku pon akan meningkat setahun lagi
Tahun ni, genaplah umur aku 31 Tahun...
Dah 31 Tahun rupanya aku dipinjamkan ke dunia nih..
Alhamdulillah...Bertambah setahun lagi....
Banyak resolusi aku untuk tahun ini..
Doakan aku berjaya k.....
:: :: HAPPY NEW YEAR 2009 @ HAPPY BIRTHDAY TO ME :: ::

Sepetang di KLCC

Tadi petang aku sempatkan diri (mcm la sibuk sangat kan...) pg KLCC jap..
Dah janji dgn my frenz Rohaida...Nak beli 'sesuatu ' kt sana...
Aku sampai KLCC lbh kurang jam 5.40ptg.. Pg RHB dulu..keluarkan duit...Sedih tgk baki akaun..huhuhu...Sementara tunggu Rohaida..aku jenjalan dulu..pusing2 dalam Parkson....kul 6.30..Rohaida sampai dan kami mulakan operasi..cari 'sesuatu' yang kami nak tuh...
Akhirnya aku jumpa juga 'sesuatu' yang aku inginkan tuh...
U all nak tau apa bendenye?? Tgk la kat bawah nih ek...




Bende yang aku maksudkan... My swimming suit la...Kalau u all perasan...Entry sblm2 nih, aku ada sebut pasal nak buat hobi baru tahun 2009...So aku dah decide sama my frenz Rohaida...kami nak pg swimming...So tadi aku beli la set pakaian renang kt Parkson..Jenama Ogival...Satu seluar paras lutut, satu tshirt, satu googgles n satu swimming cap...semua sekali RM183.. Ok x harga tuh... murah kan??? Setiap barang yang aku beli tuh..semuanya ada diskaun 10%...so ok la..Masih under budget....

:: :: SELAMAT BERENANG - Ucapan untuk diri sendiri :: ::

Tuesday, December 30, 2008

My Sambal Udang

Hai there..
Hari nih kan aku masih bercuti... so apa lagi..Kebosanan melanda la...gila bosan
Xtau apa nak buat...
Emm...
Lepas jam 10..Aku tido jap...Kul 12 aku bangun...
Bangun tido my sister remind aku untuk masak sambal udang..
Semalam dah janji nak masak sambal udang untuk lauk lunch hari nih.....Apa lagi...Bertungkus lumus la aku masak kt dapur (ceh...poyo...mcm susah sangat nak masak sambal udang tuh...)
Dah siap masak.. ni la hasilnya...
Kata anak buah aku..'sedap la acu masak sambal udang'....Perasan jap aku...
Hehehe....


:: :: Tahniah untuk my frenz awin...coz x lama lagi bertambah lagi ahli dalam keluarga...Sihat2 selalu tau... :: ::

Monday, December 29, 2008

Selamat Pengantin Baru - Ratna Sari Ayu

Pada 27 dan 28 Disember yang lepas, aku sempat melapangkan masa meraikan majlis pernikahan dan persandingan rakan serumah - Ratna Sari Ayu Osman kat Raub, Pahang...
Selamat Pengantin Baru di ucapkan kepada Ratna dan pasangan..
Didoakan semoga berbahagia ke akhir hayat...
Sblm majlis pernikahan



Ku sarungkan cincin di jarimu


Selepas Majlis pernikahan

Majlis resepsi

Bersanding atas pelamin indah

:: :: Pesanan untuk Iza, ni la sebabnye i hilang 2 hari masa wekend baru nih :: ::

Bulan2 Islam

Hi there... U all ingat x nama2 bulan dalam Islam?
Terus terang aku katakan...kekadang x sedar ketika itu bulan apa dalam islam..
Jahil kan aku??
Sedangkan Januari - Disember...
Terlekat elok dalam kepala otak aku...
Sedangkan bulan2 islam..
Selalu dilupakan...
Sedihnye....
Bulan yang paling aku hafal adalah Ramadhan dan Syawal..
Sudah semestinya kedua2 bulan itu sangat popular bagi aku..
Mungkin juga anda??
Kali nih aku nak senaraikan Bulan-Bulan dalam Islam
meh kita sama2 tengok :

1. Muharram
2. Safar
3. Rabiul Awal
4. Rabiul Akhir
5. Jamadil Awal
6. Jamadil Akhir
7. Rejab
8. Syabaan
9. Ramadhan
10. Syawal
11. Zulkaedah
12. Zulhijjah
Emmm...Tu dia..
Aku dah senaraikan..
Aku senaraikan tuh tanpa merujuk mana2...
U all tgk la yek...betul tak apa yang aku senaraikan mengikut turutan..
'Aku cuma seorang hamba Allah yang kerdil'
'Kalau salah..tolong betulkan ek..'

Salam Maal Hijrah 1430H

Kepada semua blogger beragama Islam...
Diucapkan

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH 1430H

Semoga kita sentiasa menjadi mukmin yang sejati
Insyaallah..

2008..Dalam Pahit Ada Manisnya...

3 hari lagi...2008 akan melabuhkan tirainya..
Selamat tinggal 2008..selamat datang 2009.. Sepanjang 2008...sepanjang 365 hari berlalu...
Aku x pasti..apa yang sebeanrnya yang telah aku lalui...
Dan sepanjang tahun 2008, cuma dua perkara yang bermain dalam fikiran aku
August 2008
2008 aku labuhkan tirai jalinan hati... Sedih..Pedih...Kecewa..Terluka..
August 2008 x sama seperti August 2007...
Kerna..Ogos 2007 aku lalui dengan penuh gembira..penuh warna2 ceria...Aku harungi dengan hati yang berbunga ria...
Tapi August 2008...Aku lalui dengan 1001 rasa dalam diri...
Marah, Sedih, Kecewa, Terluka...Tersiksa...
Tapi alhamdulillah....Tuhan jadikan manusia bernama Hasnida dengan sekeping hati yang mudah menerima ketentuanNya.. Aku pasti..jauh di sudut hati...luka itu masih ada... Tp untuk sekian kalinya.. Semuanya sudah aku maafi... Kini masa depan yang akan dilalui harus menjadi pokok utama...Yaaa..tiada lagi dendam amarah dihati...Bibir cuma mengukir senyuman kini...Aku sudah memaafi...
September 2008...
Kalau sudah namanya rezeki...Dicampak ke mana sekalipun..Akan datang juga rezeki itu untuk dirimu...
Tuhan benarkan aku alirkan airmata pada August....Tapi pada September...Tuhan hadiahkan aku rezeki yang selama ini dinanti...
Alahmdulillah..sesudah lama menanti...Aku dianugerahkan dengan anugerah ini...Insyaallah tahun 2009, aku akan bergelar pelajar semula..
Wahhh..sangat happy untuk itu....
... :: ::Selamat Tinggal 2008:: :: ...

Thursday, December 25, 2008

My Early Lunch

Today is public holiday sempena krismas...
Hari nih aku xde bt pape...lepak kt umah j...
Hari nih aku skip bfast aku...
Dah skip bfast...paham j la kan..cepat la perut aku mintak diisi...
Dah sorang2 kt umah...Malas nak prepare lunch...Aku masak j yg simple2...
Akhirnya...jam 12 aku dah lunch..
Huahahaha..Awal kan??
Inilah menu lunch aku hari nih..
Menu orang bujang...
Kui kui kui...

Sardin

Telur dadar special

Wednesday, December 24, 2008

:: Merry Christmas ::

:: :: :: Merry Christmas :: :: ::
To all who are celebrate that day
Enjoy d moment
:: :: :: Merry Christmas :: :: ::

New Year - New Activities

Swimming???

Photography???


Horse riding???


Dah nak masuk tahun baru 2009 nih..
Emm tahun depan ingat nak plan hobi baru..
Emm..sblm nih pon aku xde sepcific hobi pon...
Tp apa ya..Ada yang cadangkan aku cuba sukan menunggang kuda...Am i??
Mmmg nampak mcm menarik...tp kosnya amatlah tinggi...oh tidak...X mampu aku...

Emm ada yang cadangkan aku cuba Sukan Berenang..Kata kawan aku best...
Mmg best pon...menarik jugak tuh..Akan dipertimbangkan..

Dan ada jugak yang mencadangkan aku berjinak2 dgn dunia fotografi...
emm...mmg sangat menarik...tp kos nak beli SLR kamera tuh...bole tahan mantap..
Emm...
U all rasa mana yg best?????

Tuesday, December 23, 2008

:: :: 50+1 Malaysia :: ::


50+1 Malaysia tajuknya
Buku nih aku beli kt kedai buku Times, Plaza Warisan, Kota Kinabalu
Sebenarnya sblm ke KK, dan sblm aidilfitri 2008 aku dah mula mencari buku nih... Aku terbaca promo tentang buku nie dalam blog Budiey - Sensasi Selebriti...Menarik..
Dan aku mula bekerja keras untuk mendapatkannya..
Sad to say..Masa aku cari..Buku nih xde kt kedai buku..
Aku cari kt kedai buku..Sumpah kedai buku..Bukannya kedai beskal...
Kt MPH tuh aku carik...Bukan calang2 kedai..Tp masih xde jugak..Kesian kan aku???
Tapi kalau dah namanya rezeki..x kemana pon...
Akhirnya aku jumpa jugak buku nih kt kedai buku Times, KK...
Alhamdulillah...
50+1 Malaysia... Buku nih ditulis oleh Qua Chee n d geng.. Bersempena dengan ulang tahun ke 51 kemerdekan negara...So sweet
Buku nih ada 7 chapter dimana setiap satunya adalah - TRULY MALAYSIA - FOOD - PLACES TO VISIT - THINGS TO DO - FESTIVALS & EVENTS - MALAYSIANS - LOVE EXPRESSIONS.
So u all..sape yang blom baca buku nih..aku nasihatkan baik u all baca atau beli j buku nih (dah beli tuh jangan x bca plak). Sape yang dah baca...bole la share experience n rasa bila u all baca buku nih...
Bagi aku...bila aku baca buku nih...aku seolah terbang mengililingi kehidupan aku..keadaan sekeliling aku...dan aku terbang mengelilingi negara aku - MALAYSIA..
Bagi aku..buku nih menggambarkan MALAYSIA..
Love sangat buku nih... memula ingat nak hadiahkan buku nih untuk kawan kecil aku - Fauziah Walker.. Sbb dia dah lama kt US nun..aku nak dia ingat balik semua memori pasal Malaysia.. Tp..bila aku pegang buku nih..aku tau..aku x boleh nak lepaskan buku nih pada sesiapa...aku sayang buku nih..
Sorry Ogy.. Aku x dapat nak poskan buku nih kat hang.. nanti aku beli naskah lain...Aku poskan..Promise... Hehehe..Sorry...

:: :: 50+1 Malaysia :: ::

My Lunch

Hari nih lunch kt McD..
Tq Ibrahim..sbb taja my lunch..
Ibrahim nih my opismate...
Baik budaknye (mana tau sok2 bole banje lg...)
My menu??
U all tgk la ek my menu...

Eim n Sakthi tgh beratur nak ode...me chop tempat..hehehe

Baiknye budak tuh...anak sape tuh ek....dah a banje...siap bawak meh ke meja lagi...Tq Eim...Anak dara yg dok khusyuk tekan sos kt blakang tuh pon baik..hehehe..rajin menekan sos....Tq2...

Nyam2..

Mc Chicken Sakthi punye...Prosperity tuh me n Eim punye...

Monday, December 22, 2008

Aku Bosan...

:: :: ::
Jam baru kol 9..
Tapi tahap bosan aku dah melampau...
Aku mati kutu dok kt umah nih sengsorang..
Ayu dah balik Raub..ahad nih majlis kawin dia..
Nurul plak blom balik keje lagi...
Aku bosan..
Semua x kene..
Aku nak tgk tv.. Malas nak bukak tv..Jap lagi lah...
Aku rasa lapar... Nak makan k? X bole! Nanti gemok...
Aku rasa nak berbual dgn seseorang... Tp aku nak kol sape??
Aku nak chat dengan kengkawan... X nampak pon sesaper online...
Arrggghhh.....Semua x kena...
Aku Bosan...
Bosan sesangat...
Aku nak tidolah... Oppsss X bole!!!!!!!!!!
Aku blom Isyak..
Semayang dululah... Baru tido....
Tp aku bosan sebenarnya!!!!!!!!
Huhuhu...
:: :: ::

Apasal Berat Aku X Turun Ek??


Emm...
Nih bende paling aku menci sekali...DIET..
Rasa dah lama dah aku dok berdiet n berskipping..Sbb apa aku buat semua nih?? Sbb aku nak turunkan berat badan aku??
Tp apa cerita beb? Sampai la ni.. Baru 1kg j turun....
Adoila...awat la lambat sangat....Aku dah naik give-up dah...
Tp x bole..aku kena teruskan jugak diet nih..
Emm...kekadang jeles tgk kengkawan yang body maintain wpon selera makan drg 2kali ganda aku...Makan ikut dan j...x kontrol langsung..Tp body....Allamakkkk....Tip Top...
So sape yang jenis makan 3-4 pinggan pon body ttp mantap n tip top..Tolong la aku...
Bg advice sket..
Mcm mana aku nak turunkan berat badan aku...
Aku bukan nak kurus...cuma nak kurangkan sket berat badan aku...
So u all....Please!!!!!!!!!!!!!

WHAT IS LOVE


Is it a truth?
Or is it a fear?
Is it a rose to for my valentine?
What is love?

Is it only words?
I'm trying to find?
Or is it the way,that we're feeling now?
What is love?

If love is truth,then let it break my heart.
If love is fear,lead me to the dark.
If love is a game,i'm playing all my cards.
What is love?

A pain or a cure?
A scienece of faith?
A reason to fall to your knees and die?
What is love?

If love is truth,then let it break my heart.
If love is fear,lead me to the dark.
If love is a game,i'm playing all my cards.
What is love?

Only you can save me now.
Only you can heal me now.
Only you can show me now,
what is love.

Or is it a truth?
Or is it a fear?
Is it a rose for my valentine?
What is love?
What is love?

:: :: Aku terdengar lagu nih td masa awal2 pagi aku kt opis...sedap plak...Take That yang nyanyi...Nice song..aku ske...:: ::

Kata Hamka...

:: :: :: Bahawasanya seorang yang memburu cinta adalah laksana memburu kijang di rimba belantara. Bertambah diburu, bertambah jauh dia lari. Akhirnya tersesat dalam rimba, x bisa pulang lagi :: :: ::

:: HAMKA dalam Tenggelamnya Kapal Van Der Wick ::

Sunday, December 21, 2008

Cuci - Cuci Malaysia

Hari nih..
Mmg aku xde apa2 xtvt...
Dok umah j....
Sambil dok pk apa nak bekfast pg td...Aku terpk nak cuci peti ais...semak j pon aku tgk...Lama dah aku jaki tgk peti ais tuh..
So hari nih aku telah menguruskan peti ais tersebut...
Habis aku godam satu peti ais...aku campak mana yang dah season....Aku simpan mana yang nak guna lagi...
Hehehehe...Ni la keje aku hari nih...

Dah kuarkan semua barang... In progress

Tgk tuh..semakkan??? Yang dalam lesung tuh untuk nak masak bekfas...

Tadaaa.....dah cun balik dah....

:: :: :: MISI BERJAYA :: :: ::

Sunday

Emmm..
Hari nih dah Ahad...Besok dah keje....Malasnye nak pg keje...
Takpe Hasnida...x lama dah....keje sampai Rabu j...pastu Isnin (4 Jan) baru ko keje balik...Relax....Sabar ek...


:: :: Mengatakan bahawa anda hanya mencintai seseorang seumur hidup anda adalah sama saja dengan mengatakan bahawa sebatang lilin akan terus menyala selama hidup anda :: ::
:: LEO TOLSTOY ::

Saturday, December 20, 2008

Aku Treatment Rambut

Tadi petang...on d way balik Bangi... Aku singgah jap Kompleks Diamond , Bangi...
G beli bekas nak bt tart...A-As n Mrs Taj...here i come...nanti cuti krismas / new year i bt ek tart telur berdasarkan resepi u all... Pastu i publishkan gambar kat sini..insyaallah...
Nih nak citer.... Pas beli bekas tart tuh..Tingat plak nak buat treatment rambut..lama dah x bt treatment rambut...Last bt masa raya lepas....
So tadi pg la bt treatment kt Kdai Rambut Noi... Ectely..Noi nih Siam sebenarnye..Tp servis dia best...Aku ada la beberapa kali potong rambut kt dia..So hari nih aku decide nak bt treatment n potong sket rambut aku...Nak layerkan...
So hasilnya?? Nanti la aku update gamba... Mcm aku ckp kt entry sblm nih..My Lappy n brdband bengong malam nih...
Nanti2 la ek.....Kepalaku tgh di stim...

Tangan Noi tgh sibuk layerkan rambutku...

Tadaaa.....inilah hasilnya....

Today Xtvt

Hari nih...aku kuar ke Alamanda Putrajaya...
Niatnye nak beli hadiah kawin n sket2 barang2 dapur..
Mak aiii...ramainya org kat Alamanda...Terpaksa pusing2 untk cari parking...
So..dah jalan2...dapat la hadiah tuh...
X bole nak snap lg..sbb tuan punye badan (org yg nak dapat hadiah) ada kt umah...x bole nak snap... Td masa beli pon lupe nak snap..Sorry ek...
Pastuh... g lunch kt Sec. Recipe....
Nyam2..sedapnye...Aku ode Chicken Kebab n Rice, Nurul ode Spageti Meatballs...Minum dah sah2 Apple Kasturi...Untuk penutup...Ode satu slice Chocolate Indulgance...Apa lagi?? Aku belanje....Huhuhu....



Cinta Sejati

Morning everybody..Subuh tadi bangun x perlu kecoh2 nak berkejar ke office...Seronoknya menikmati pagi dengan aman...Emmm...
Hari nih dah ada beberapa xtvt yang aku kene buat..Antaranya nak ke Alamanda, Putrajaya...
Nak beli barang dapur...Nak beli hadiah kawin untuk 2 majlis...
Ok..Aku tinggalkan u all semua dgn madah cinta nih..
Layan.....


:: :: Cinta sejati adalah cinta yang tidak bertambah kerana kebaikan dan tidak berkurang kerana kesalahan :: ::
:: Yahya bin Mua'dz ::

Friday, December 19, 2008

Kenapa Aku Jiwang Sejak Dua Menjak Nih???


Kalau u all pasan la...sejak dua menjak nih..Entry aku banyak yang jiwang2..kalau u all pasan la...
Kenapa aku jiwang sket semenjak dua menjak nih?
Iza cakap i'm in love....
Mane ada...
sini nak citer
Sebenarnya, masa kemas2 meja kt opis itu hari..aku jumpa sesuatu...
Ni lah menatangnye...aku jumpa buku yang aku beli tahun 2006... Tajuknya YANG BERNAMA CINTA...wah..kelas gitu...Buku nih dalamnye penuh dgn falsafah2 CINTA... Sape berminat bole la beli...Murah j RM19.00 j... Aku beli kat KINOKUNIYA, KLCC...Bila dah jumpa nih..mana aku x mellow....Emmmm....Buku nih memang best...
Page awal dia letak sajak KEKASIH - USMAN AWANG...
So...terjawab kini yek...kenapa semenjak dua menjak nih aku JIWANG sket...
Nanti ada masa...aku postkan Madah Madah Cinta yang ada dalam buku nih ek...
Tunggu....

GURINDAM JIWA

Gurindam Jiwa

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Intailah kami antara nampak
Esok jangan rindu-rinduan

Anak cina pasang lukah
Lukah dipasang di Tanjung Jati
Di dalam hati tidak ku lupa
Sebagai rambut bersimpul mati

Batang selasih permainan budak
Daun sehelai dimakan kuda
Bercerai kasih talak tiada
Seribu tahun kembali juga

Burung merpati terbang seribu
Hinggap seekor di tengah laman
Hendak mati di hujung kuku
Hendak berkubur di tapak tangan

Kalau tuan mudik ke hulu
Carikan saya bunga kemboja
Kalau tuan mati dahulu
Nantikan saya di pintu syurga

:: :: :: X pasti sape yang nyanyikan versi asal lagu nih....Tp tadi aku sempat google...rupanya Datin Rafeah Buang pernah nyanyikan lagu nih duet dgn Rahmal Ali (sorry..x kenal la...) Sangat sedap lagunya....Emmm...Lagu2 lama mmg selalu masuk dgn pendengaran aku nih....aku kan classical woman....hahaha...layannn :: :: ::

Mimpi


U all percaya x dengan mimpi??
Emmm...for me...aku no komen..
Ntah...susah nak cakap....
Semalam...
Aku bermimpi tentang seseorang...
Tapi kenapa dia yang aku mimpikan....
Kenapa dia yang muncul dalam mimpi aku??
Arrggghhhh!!!!!!!
Emmm....
Aku sendiri x pasti...
Tapi...kenapa mesti dia???

Happy Wekend

Salam..
Hai kengkawan semua...
Semalam aku langsung x menatap my blog
Sbb semalam seharian aku ke Pahang..dah malam baru balik...Sempat intai kejap j my facebook..
Pastu close n tido...Penat sangat...
So hari nih dah Jumaat
Dan maksudnya???
Besok n lusa..CUTI!!!!!!!!!!
Layan wekend...
Besnye cuti...
To all bloggers
:: :: HAPPY WEKEND :: ::

Wednesday, December 17, 2008

Patutkah Aku Marah... Mmg Aku Marah Pon...

mmg skrg aku tgh marah pon...
marah dgn org yang aku x kenali...
kenapa aku marah??
sebab dia marah dulu kt aku...
kenapa aku marah??
sbb dia marah aku atas bende2 yang x sepatutnya dia marah kat aku..
sepatutnya dia marah kt orang lain..
tp kenapa dia marah aku??
aku mmg tengah marah...
salah k dalam keadaan aku yang sedang marah nih...
aku sumpah dia menjadi batu...
kendian aku lempar batu tuh kt tengah jalan..
dan lepas tuh ada satu lori tangki petroleum lalu...
pastu lori tuh langgar batu tuh...
pap..hancur berkecai batu itu...
berakhirlah riwayat hidup batu tersebut...
padan muka dia..
boleh aku hope gitu??

Counting D Day...


14 hari dari sekarang...
kita akan melangkah setahun lagi. 2009 bakal menjelma...
selamat tinggal 2008.. Aku tinggalkan 2008, tahun yang penuh suka duka...
tahun 2008 tinggalkan satu parut hitam dalam hati..syukur parutnya x lagi kelihatan...
syukur Tuhan beri aku satu hari lagi untuk menarik nafas lega...
selamat datang 2009, menjejak 1 Januari 2009 bermakna usia aku bertambah setahun lagi...
hahaha...dah 31 tahun rupanya aku...Emm...
Guys....Wish me luck on 2009 okeyyy.....
Tq...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin